Περικλής Κονδυλάτος – Survivor: αιχμές για Σαλαγκούδη «Σοφία μου, εξυψώνεις τις γυναίκες ψηλά και εκμηδενίζεις τις πολύ λίγες ανάξιες που θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση»

Δημοσιεύθηκε: 24 Φεβρουαρίου 2021 21:47
Περικλής Κονδυλάτος - Survivor: αιχμές για Σαλαγκούδη «Σοφία μου, εξυψώνεις τις γυναίκες ψηλά και εκμηδενίζεις τις πολύ λίγες ανάξιες που θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση»

Ο Περικλής Κονδυλάτος αποφάσισε να στηρίξει ανοιχτά τα δύο από τα τρία κορίτσια. Ανάμεσα στα οποία δεν είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία είχε φιλική σχέση στον Άγιο Δομίνικο. Ο Πέρι ευχήθηκε να μείνει η Σοφία και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες που μειώνουν το γυναικείο φύλλο.

«Σοφία μου εύχομαι να μείνεις, γιατί το αξίζεις, είσαι μια γυναίκα που πολεμάς με πάθος, που έχεις παλέψει στη ζωή σου και η προσφορά σου σαν γυναίκα στο γυναικείο φύλο είναι ανυπολόγιστη. Εξυψώνεις τις γυναίκες ψηλά και εκμηδενίζεις τις πολύ λίγες ανάξιες που θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση χωρίς όχι μόνον να έχουν κάτι ιδιαίτερο. Χωρίς να πληρούν ούτε καν τα βασικά. Σε θέλω εκεί να γίνεις σημαία και λάβαρο.

Πάλεψε στο μυαλό σου Σοφία να μην θολώσει η κρίση σου για το ποιος αξίζει να είναι δίπλα σου και ποιος όχι. Εάν δεν το ανακαλύψεις, σύντομα θα γίνεις το επόμενό του/της γεύμα. Το αν θα σε φάει σε χρυσό πιάτο με αριστοκρατικό τρόπο ή όχι δεν θα έχει καμία σημασία. Το ίδιο κι εσύ Μαριάνθη μου. Είμαι δίπλα σας», έγραψε ο πρώην «κόκκινος» στο Instagram.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT