Περικλής Κονδυλάτος: Το ποσό που πήρε για μια εβδομάδα στο Survivor All Star

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιανουαρίου 2023 12:20

Περικλής Κονδυλάτος: Το ποσό που πήρε για μια εβδομάδα στο Survivor All Star

Ο Περικλής Κονδυλάτος αποχώρησε από το Survivor All Star με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Μόλις μία εβδομάδα κράτησε η περιπέτεια του Περικλή Κονδυλάτου στο Survivor All Star, αφού στο επεισόδιο της Τετάρτης (11/1) ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρησή του έπειτα από την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Ωστόσο, ο σχεδιαστής κοσμημάτων έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για το διάστημα που έμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα το ποσό που θα βάλει στην τσέπη του είναι 20.000 ευρώ.

Ποσό μεγαλύτερο από αυτό που είχε συγκεντρώσει στην προηγούμενη συμμετοχή του στο Survivor του 2021, παρά το γεγονός ότι τότε είχε μείνει για μεγαλύτερο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο.

Τότε ο Περικλής Κονδυλάτος έπαιρνε 3.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ φέτος είχε συμφωνήσει 5.000 ευρώ, όπως όλοι οι παίκτες του Survivor All Star. Παρόλα αυτά, ο Περικλής δεν έφυγε μόνο με αυτά τα χρήματα, αλλά θα πληρωθεί σαν να κάθισε έναν ολόκληρο μήνα, δηλαδή με 20.000 ευρώ.

Ο λόγος; Πριν την έναρξη του φετινού Survivor, ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε κάνει μια ειδική συμφωνία με τους παίκτες, για την πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι. Στο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι παίκτες, υπήρχε ο όρος ότι όποιος θα έφευγε πρώτος θα πληρωνόταν σαν να είχε μείνει έναν μήνα. Έτσι ο τυχερός-άτυχος ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος.

Κάτι που συνέβη στην περίπτωση της Βρισηίδας, η οποία αν και έμεινε σχεδόν όσο ο Περικλής μέσα στο παιχνίδι, έφυγε με μόλις 5.000 ευρώ. Κι αυτό διότι η αποχώρησή της ήταν οικειοθελής.