Περιστέρι: Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα στο κινητό της 17χρονης

Συντάκτης: Newsroom

4 Αυγούστου 2022 10:48

Δεν έχουν τέλος τα ανατριχιαστικά στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία του 17χρονου στο Περιστέρι από τον σύντροφό της.

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου του άτυχου κοριτσιού που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ενώ αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα απειλητικά μηνύματα ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα ζήτησε από τον Πακιστανό να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της. Τότε, εκείνος φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος επίμονα να δοθεί τέλος στη σχέση τους και να της παραδώσει τα κλειδιάΊδιες είναι οι αναφορές συγγενικών και φιλικών προσώπων της 17χρονης, που καταθέτουν τις εντάσεις και διαφωνίες των τελευταίων ημερών ανάμεσά τους. Καταθέτουν επίσης πως η ζήλια του φερόμενου ως δράστη, που θεωρούσε «κτήμα» του το άτυχο κορίτσι, και η επιθυμία της 17χρονης να διακόψουν τη σχέση τους και να φύγει από το σπίτι τους αποτελούσαν τις αφορμές για συχνούς άγριους καβγάδες, που εντείνονταν καθημερινά.

Πηγη tlife.gr