Περιβάλλον Λαζόπουλου: «Δεν τον χαστούκισε η Άννα Παναγιωτοπούλου αλλά ο Φασουλής. Εκείνη απλά τον έβρισε»

12 Μαρτίου 2020 09:23

Λαζοπ

Μέσω της εφημερίδας Espresso το περιβάλλον του Λάκη Λαζόπουλου δίνει την απάντησή του στην Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι τον χαστούκισε επειδή ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράσταση και τον χαρακτήρισε πονηρό.
Φίλος του Λάκη Λαζοπουλου που υποστηρίζει ότι υπήρξε μάρτυρας στο περιστατικό και περιγράφει στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου: «Θυμάμαι ότι μόλις είχε κατέβει από το Βέμπο, έπειτα από αποτυχία, το έργο “Γιατί χαίρεται ο κόσμος” που είχαν γράψει ο Φασουλής και η Παναγιωτοπούλου. Στη συνέχεια οι Φασουλής, Παναγιωτοπούλου, Χατζηπαναγιώτης έγραψαν όλοι μαζί την επιθεώρηση Αλλαγή και πάνω τούρλα. Οι ηθοποιοί τότε με επικεφαλής τον Δημήτρη Πιατά και τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Γιώργο Κέντρο, Αριέττα Μουτούση ζητούσαν από τον Λιβαδά τα λεφτά τους για τις πρόβες του δεύτερου ανεβάσματος.
Στη μυστική σύσκεψη που έγινε για να πάρουν οι ηθοποιοί τις αποφάσεις τους συμμετείχε και ο Λάκης Λαζόπουλος, αφού ως ηθοποιός πληρωνόταν με μισθό. Οι ηθοποιοί, λοιπόν, τον παρακάλεσαν να μην πει τίποτα στους θιασάρχες Παναγιωτοπούλου και Φασουλή για το τι πρόκειται να κάνουν. Ο Λάκης Λαζόπουλος τήρησε την υπόσχεσή του και δεν “κάρφωσε” τους ηθοποιούς στους δύο θιασάρχες. Ο Φασουλής τότε, έξαλλος, χαστούκισε τον Λαζόπουλο και τον πέταξε έξω από το θέατρο κι από εκεί κλονίστηκαν οι σχέσεις τους. Η Άννα Παναγιωτοπούλου απλώς έβρισε τον Λάκη».
Ανθρωποι του περιβάλλοντος του Λάκη Λαζόπουλου μεταφέρουν επίσης στην εφημερίδα τα εξής: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει κάποιο σχόλιο, τον απασχολούν άλλα πράγματα και δεν είναι δουλειά του να επιδιορθώνει χαλασμένες μνήμες παλιών συνεργατών του, που έχουν περάσει μάλιστα και ωραίες στιγμές μαζί» .