Πέθανε ο εμπνευστής των River Party, Δημήτρης Κουτσομύτης

2 Δεκεμβρίου 2020 19:30

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, o Δημήτρης Κουτσομύτης, ο εμπνευστής και πρωτοστάτης της ιδέας του River Party. Τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Νορβηγία όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νεστόριο Καστοριάς. Από μικρή ηλικία είχε μεγάλη αγάπη για την μουσική και το 1978, μαζί με άλλους φίλους του από το Νεστόριο, ξεκίνησαν την ιδέα του River Party, που έμελλε τα επόμενα χρόνια να γίνει θεσμός κι ένα από τα πιο γνωστά μουσικά φεστιβάλ, ενώ ενέπνευσε τη διοργάνωση αντίστοιχων δράσεων σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ανάφερε για το θάνατο του συντοπίτη του:

“Έφυγε» άδικα και πρόωρα από τη ζωή, στην Νορβηγία όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, ένας ακόμη νέος άνθρωπος, ένας δικός μας άνθρωπος. Ο φίλος όλων, ο συμπατριώτης, ο δημιουργικός άνθρωπος, αυτός που πριν πολλά χρόνια πρωτοστάτησε στην διοργάνωση του River Party με την μορφή που γνωρίζουμε και βιώσαμε τόσα χρόνια”.