Θλίψη: Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουνίου 2022 22:55

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς σήμερα έφυγε από την ζωή ο Βασίλης Μαλούχος. Τη δυσάρεστη είδηση δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook ο  πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας .

«Μόλις τελείωσε η πρώτη μέρα των εκλογών μας και με λύπη πληροφορήθηκα ότι ένας άξιος, τίμιος, ακούραστος εργάτης του θεάτρου και ταλαιπωρημένος στη ζωή που, πρόσφατα είχε επανεγγραφεί στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) μας με σκοπό να τον βοηθήσουμε, έφυγε από τη ζωή. Άφησε το στίγμα του στον ελληνικό κινηματογράφο του 60 με τους αμέτρητους χαρακτηριστικούς του ρόλους. Καλό ταξίδι Βασίλη μου!», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Το αντίο της κόρης του

Επίσης, στον λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook έγινε η ακόλουθη ανάρτηση:

«Αντίο γλυκέ μου πατερούλη. Εις το επανιδείν αν και θα τα λέμε, πλέον μέσα από τις φωτογραφίες σου, κάθε μέρα και θα γελάμε και θα σχολιάζουμε όπως κάναμε τόσα χρόνια. Πήγαινε να ξεκουραστείς τώρα και να συναντήσεις επιτέλους και τα αδέρφια μου που σε περιμένουν και αυτά τόσα χρόνια εκεί ψηλά στον ουρανό. Μην ανησυχείς για εμένα… Θα κάνω όσα πράγματα λέγαμε να κάνω και λόγω του κορωνοϊού, δεν πρόλαβα να κάνω. Εις το επανιδείν λοιπόν, μέχρι να έρθω και εγώ, να ζήσουμε κατά κάποιο τρόπο σαν οικογένεια πάλι, εκεί ψηλά στον ουρανό. Θα σε ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! », σημειώνεται στην ανάρτηση.