Πέθανε σε τροχαίο ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Ζαχαριάς

24 Ιουλίου 2019 01:01

Το τροχαίο κόστισε τη ζωή σε ένα νέο άνθρωπο, μόλις 23 ετών. Τον Αλεξάνδρο Ζαχαριά, γιο του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων με παιχνίδια «Ζαχαριάς», όταν το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε δένδρο.

Βρισκόταν επί της Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο όταν το Golf του ξέφυγε από την πορεία του κατά τη διάρκεια προσπέρασης και χτύπησε με ταχύτητα στον στύλο. Ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαριαίος καθώς το αυτοκίνητο έγινε άμορφη μάζα σιδερικών.

άμεσα έσπευσαν στο σημείο πυροσβέστες και ασθενοφόρα για να βγάλουν από το αυτοκίνητο τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, όμως, ήταν ήδη αργά. Το μοιραίο είχε συμβεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Αύγουστο του 2014, ο 18χρονος τότε Αλεξανδρος, συνεπιβάτης της κόκκινης Ferrari που οδηγούσε ο πατέρας του, είχε τραυματιστεί, ενώ ο οδηγός, για άγνωστο λόγο, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Όπως ο Βακάκης

Τραγική ειρωνεία, σύμπτωση, όπως θέλετε πείτε το, το ότι από τροχαίο πέθανε και ο γιος του άλλου μεγάλου επιχειρηματία στο χώρο των παιχνιδιών, του Απόστολου Βακάκη των Jumbo. Τον Φεβρουάριο του 2017 ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης είχε σκοτωθεί στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας όταν η Porsche` που οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα χτύπησε σε αυτοκίνητο που ήταν σε πάρκινγκ. Είχαν επίσης σκοτωθεί ο συνοδηγός τoυ ΙΧ και η τότε σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία, μαζί με τον μόλις τριών ετών γιο τους, Παύλο…

Δεν υπάρχουν λόγια.