Πετρετζίκης: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει ξανά πατέρας

7 Απριλίου 2022 14:29

Πετρετζίκης: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει ξανά πατέρας

Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε γνωστό χτες ότι θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας καθώς η σύζυγός του είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Πετρετζίκης: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει ξανά πατέρας

Ο γνωστός μάγειρας σήμερα ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram τρία stories, όπου βρίσκεται γυρίσματα του Kitchen Lab και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που του έστειλαν.

«Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί. Το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλο.

Γιατί κάθε φορά γίνεται έτσι και δεν είναι ωραίο. Οπότε καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι» είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης.

Να σημειώσουμε, ότι μωρό που περιμένουν είναι κοριτσάκι και το πρώτο τους παιδί, ο Αχιλλέας ήρθε στον κόσμο τον Ιουλίου 2021.

Άκης Πετρετζίκης: Πρωτοσέλιδο στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet

Ο Άκης Πετρετζίκης προτείνει το πρόγραμμα διατροφής για να χάσουμε τα κιλά των γιορτών

Μπορεί στην Ελλάδα ο Ακης Πετρετζίκης να έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο, όμως αυτή την φορά έγινε στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Αφορμή είναι ο χαλβάς που έφαγε ο Eλληνας πρωθυπουργός με τον Τούρκο πρόεδρο κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κωνσταντινούπολη, την περασμένη Κυριακή (13/3).

«Σύμβολο ο χαλβάς» γράφει στον τίτλο της, ο οποίος συνοδεύεται και με μια φωτογραφία του Ακη Πετρετζίκη, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, Μανώλη Κωστίδη.

Η αρχή έγινε με τη δημοσίευση της συνταγής του χαλβά με στραγάλια από την τουρκική εφημερίδα Hurriyet και τα σχόλια που έγιναν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Με αφορμή αυτό το δημοσίευμα, ο Αρης Πορτοσάλτε βρήκε την ευκαιρία να κάνει μία παραγγελία στον γνωστό σεφ, Ακη Πετρετζίκη.

«Άρη έχεις χαιρετίσματα από τον Άκη Πετρετζίκη», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Αναστασοπούλου λαμβάνοντας ένα sms από τον σεφ κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

«Πες στον Άκη να μας φτιάξει αυτόν τον χαλβά τον στραγαλάτο», συνέχισε ο Δημήτρης Οικονόμου. Λίγο αργότερα, η Μαρία Αναστασοπούλου δέχτηκε νέο μήνυμα από τον γνωστό σεφ, ο οποίος όχι απλώς δέχτηκε την πρόκληση να φτιάξει τον χαλβά της πρώτης κυρίας της Τουρκίας, αλλά πήγε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι θα φτιάξει και το γαλακτομπούρεκο της Μαρίκας Μητσοτάκη για να συγκρίνει τα δύο γλυκά.

Μάλιστα μετά την πρόκληση που δέχθηκε ο γνωστός σεφ από τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Δημήτρη Οικονόμου να φτιάξει τα δύο γλυκά για να τα συγκρίνει, υπήρξε «παρέμβαση» εκ μέρους της τουρκικής Προεδρίας για να βγει ο σωστός χαλβάς. Και αυτό γιατί από τη συνταγή που δημοσίευσε χθες η τουρκική εφημερίδα έλειπε κάποιο σημαντικό υλικό.

Έτσι χθες έστειλαν από την Τουρκική Προεδρία βίντεο με την Εμινέ Ερντογάν να φτιάχνει το συγκεκριμένο χαλβά το οποίο εστάλη στην ομάδα του Ακη Πετρετζίκη ώστε να φτιάξει σωστά τη συνταγή.