Πέτρος Φιλιππίδης: Στο σφυρί η πολυτελής μονοκατοικία των βορείων προαστίων

21 Μαρτίου 2022 12:00

Τάκης Παπαματθαίου: Αποκαλύπτει άγνωστο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βλέπει και το σπίτι του στα βόρεια προάστια να βγαίνει σύντομα στον πλειστηριασμό λόγω τεράστιων οικονομικών χρεών προς τις τράπεζες.

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο σφυρί η πολυτελής μονοκατοικία των βορείων προαστίων. Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές περιπέτειες του γνωστού ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος Εκτός του ότι έχει να αντιμετωπίσει τον ορυμαγδό καταγγελιών εναντίον του για σεξουαλικές παρενοχλήσεις αλλά και σεξουαλικές επιθέσεις τώρα λόγω τεράστιων οικονομικών χρεών οι τράπεζες βγάζουν στο σφυρί τα περιουσιακά του στοιχεία.

Πέτρος Φιλιππίδης

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε σήμερα το πρωί η εκπομπή σούπερ Κατερίνα και το σπίτι του ηθοποιού στα βόρεια προάστια βγαίνει στον πλειστηριασμό με αρχική 650.000 ευρώ ενώ ο πρώτος πλειστηριασμός θα γίνει στις 21 Απριλίου του 2022. Το ακίνητο είναι μία πολυτελέστατη μονοκατοικία στα βόρεια προάστια και ο ηθοποιός την απέκτησε μαζί με την σύζυγό του την εποχή που μεσουρανούσε στα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και ήταν θιασάρχης σε μεγάλες και επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις.

Πέτρος Φιλιππίδης

Το ακίνητο είναι 365 τετραγωνικών διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ, τέσσερις αποθήκες, ισόγειο όπου υπάρχει η κουζίνα, ένα wc, σαλόνι και καθιστικό, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και δυο μπάνια.

Είναι το δεύτερο ακίνητο του ηθοποιού που βγαίνει στον πλειστηριασμό λόγω υπέρογκων χρεών προς τις τράπεζες αφού και το εξοχικό του το οποίο παραμένει ημιτελές κατασχέθηκε και εκείνο.

Ο ηθοποιός βρίσκεται προφυλακισμένος τους τελευταίους μήνες στις φυλακές της Τρίπολης με βαριά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιασμού και βιασμό γυναικών.

Την πρώτη ημέρα της δίκης του ο πρωταγωνιστής δεν παρευρέθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει σύμφωνα με τον συνήγορο του.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του ηθοποιού για διακοπή της δίκης και μεταφέρθηκε για τις 28 Μαρτίου που όπως έχει δηλώσει ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρεθεί ενώπιον των γυναικών που τον καταγγέλλουν για να αποκαλύψει την δική του αλήθεια σχετικά με τα όσα τον κατηγορούν το τελευταίο διάστημα.