Πέτρος Φιλιππίδης: Ανεστάλη ο πλειστηριασμός του σπιτιού του

27 Απριλίου 2022 12:45

Πέτρος Φιλιππίδης: Αύριο βγαίνει στο σφυρί το σπίτι του στο Ψυχικό

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται μπροστά σε μία διαδικασία πλειστηριασμών της κύριας κατοικίας του τα βόρεια προάστια αλλά και της εξοχικής κατοικίας στην Ήπειρο.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ανεστάλη ο πλειστηριασμός του σπιτιού του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται ενώπιον σαρωτικών πλειστηριασμών στα ακίνητα του λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει οπως υποστηρίζει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Alpha σούπερ Κατερίνα ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας του στα βόρεια προάστια για 650.000 ευρώ ανεστάλη την τελευταία στιγμή.Πέτρος Φιλιππίδης: Ανεστάλη ο πλειστηριασμός του σπιτιού του

Για αναστολή του πλειστηριασμού έγινε δεκτό και η οικογένειά του Πέτρου Φιλιππίδη θα κάνει τα πάντα για να σώσει το υπερπολυτελές τα το σπίτι των βορείων προαστίων παρά το γεγονός πως ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας και χρωστά ένα ιλιγγιώδες ποσό στις τράπεζες οι οποίες πλέον το έχουν καταστήσει απαιτητό στο σύνολο του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη διαδικαστική μάχη θέλοντας να αποδείξει την αθωότητά του αφού κατηγορείται μέχρι στιγμής για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και πλέον κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες και στο ενδεχόμενο να καταδικαστεί θα αντιμετωπίσει μία σκληρή καταδίκη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση οπως υποστηρίζει ο ίδιος και εκτός από το σπίτι του στα βόρεια προάστια θα βγει σε πλειστηριασμό το εξοχικό του σπίτι στην Ήπειρο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι η δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη όπου θα καταθέσουν οι γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει για την απόπειρα βιασμού και τον βιασμό.

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη κατάφερε να σταματήσει την διαδικασία πλειστηριασμού προσωρινά και να αφαιρεθεί από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του ακινήτου του ηθοποιού.

Το ακίνητο στα βόρεια προάστια είναι προσημειωμένο για δάνειο που δόθηκε στον ηθοποιό ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.