Πέτρος Φιλιππίδης: είχαμε ερωτική σχέση με την Παπαχαραλάμπους, το ήξερε και η σύζυγός μου, όπως και άλλοι!

Δημοσιεύθηκε: 16 Μαΐου 2021 09:00
Πέτρος Φιλιππίδης: είχαμε ερωτική σχέση με την Παπαχαραλάμπους, το ήξερε και η σύζυγός μου, όπως και άλλοι!

Τελείως διαφορετική εκδοχή έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης για το τι συνέβη, αναφερόμενος στην απολογία του στις κατηγορίες για βιασμό και τις απόπειρες βιασμών που τον βαραίνουν.

Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός δίνει μια διαφορετική εκδοχή. Όχι μόνο για τις καταγγελίες για τις οποίες του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Αλλά και γι’ αυτές που ήταν ποινικά αδιάφορες για τον εισαγγελέα.

Όπως ήταν αυτή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Η ηθοποιός είχε πει δημόσια ότι ο Φιλιππίδης εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπορέπειάς της.

Σύμφωνα με το MEGA, ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι δυο τους διατηρούσαν σχέση και ποτέ δεν έγινε κάτι χωρίς την θέλησή της.

Στο υπόμνημά του, λοιπόν, ο Πέτρος Φιλιππίδης υποστηρίζει πως είχε ερωτική σχέση με την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους. Ποτέ δεν έγινε κάτι παρά τη θέλησή της, ενώ παράλληλα το έμαθε και η σύζυγός του, όπως και άλλοι!

Όσον αφορά στις καταγγελίες που του αποδίδονται υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι:

«Είμαι θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας. Από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στην δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι.

Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες. Τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς. Καθώς ουδέποτε προέβη σε ουδεμία πράξη η οποία συνιστά κάποο εκ των αντέρω αναφερόμενων αδικημάτων…

Εκφράζω το βαθύτατο σεβασμό μου στην γυναίκα και την γενετήσια ελευθερία…».