Πέτρος Φιλιππίδης-Ελπίδα Νίνου: Η δημόσια παράκληση του ζευγαριού προς τους δημοσιογράφους

Συντάκτης: Newsroom

13 Σεπτεμβρίου 2022 10:37

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και Ελπίδα Νίνου μέσω του δικηγόρου του ζητούν να φύγουν οι τηλεοπτικές κάμερες κάτω από το σπίτι τους και να σταματήσουν να τους ακολουθούν μέχρι τα δικαστήρια.

Σήμερα είναι η μέρα που θα καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου ο πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας για τα όσα ορίζει γιατί σοκαριστικές καταγγελίες για τον ένα Βιασμό και τις δύο απόπειρες βιασμού για τις οποίες κατηγορείται Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο κύριος Δημητρακόπουλος ο οποίος είναι Συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στους δημοσιογράφους και ζήτησε από όλους να σταματήσουν να καταδιώκουν τον πελάτη του και την σύζυγο του και να σταματήσουν οι τηλεοπτικές κάμερες να βρίσκονται κάτω από το σπίτι του γνωστού ηθοποιού.

«Σεβόμαστε και σέβονται απόλυτα το έργο που κάνατε οι δημοσιογράφοι. Παράκληση: Έχετε πλάνα από όταν έρχεται ο κ. Φιλιππίδης στα δικαστήρια. Μην έρχεστε στο σπίτι του γιατί είναι μία πολυκατοικία που μένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι, ενώ υπάρχουν και παιδιά που πάνε στο σχολείο και δημιουργείται αναστάτωση. Σεβαστείτε αυτή την ιδιωτική ζωή που έχουν οι ένοικοι που μένουν στην ίδια πολυκατοικία με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η κατάθεση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη είχε προκαλέσει αντιδράσεις αφού όπως η ίδια υποστήριξε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παρά το γεγονός ότι ήξερε ότι η σύζυγος του είχε προβλήματα με τον Πέτρο Φιλιππίδη & αυτό εκείνος το έχει κάνει μέχρι και δώρο.

Η αντίδραση του ηθοποιού ήταν άμεση και ξεκαθάρισε πως ουδέποτε είχε καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι την Ελπίδα Νίνου και πως ποτέ δεν είχε προβεί σε κίνηση να κάνει κάποιο δώρο στον γνωστό πρωταγωνιστή.