Πέτρος Φιλιππίδης: Προκάλεσε φραστικό επεισόδιο με καταγγέλουσα έξω από το δικαστήριο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Νοεμβρίου 2022 11:46

Ένταση επικράτησε έξω από τη δικαστική αίθουσα στην οποία συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς ο ηθοποιός φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά σε μία από τις καταγγέλλουσες!

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε την Τρίτη και σύμφωνα με πληροφορίες του «Debater» ο κατηγορούμενος είχε φραστικό επεισόδιο με μία από τις καταγγέλλουσες.

«Ντροπή σου», είπε ο πρωταγωνιστής.

«Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι για όλα όσα έχεις κάνει…!», απάντησε από την πλευρά της η καταγγέλλουσα.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο συνήγορος του Φιλιππίδη ζήτησε από μάρτυρα υπεράσπισης της καταγγέλλουσας, να φέρει συσκευή και μήνυμα του 2008 για να αποδειχθεί ότι μιλούσαν για τον βιασμό.

Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο καθώς δεν του το είχε πει το θύμα αλλά και να το έλεγε, δεν θα το έστελνε σε μήνυμα, θα το έλεγε στο τηλέφωνο.

Από την υπεράσπιση του ηθοποιού ακούστηκε στην αίθουσα, «γιατί κανένα θύμα δεν έχει μια φωτογραφία ή ένα μήνυμα του Φιλιππίδη; Αν σου έστελνε μια μεγάλη προσωπικότητα όπως ο Φιλιππίδης δεν θα κρατούσες το μήνυμα για να το δείχνεις στις φίλες σου;».

Από εκεί και πέρα, με τις καταθέσεις δύο ηθοποιών, φίλες με την δεύτερη ηθοποιό που καταγγέλει τον Φιλιππίδη για σεξουαλική βία, συνεχίστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη του κατηγορούμενου για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος συναδέλφων του.

Στις καταθέσεις τους οι ηθοποιοί Τζούλη Σούμα και Ανδρομάχη Δαυλού είπαν ότι η συνάδελφος και φίλη τους, τους είχε μιλήσει για την απόπειρα βιασμού που κατήγγειλε ότι είχε υποστεί από τον κατηγορούμενο θιασάρχη Πέτρο Φιλιππίδη το 2010 μέσα στο καμαρίνι του στο θέατρο «Μουσούρη» όπου τον συνάντησε προκειμένου να της δώσει ρόλο στην παράσταση «Μπακαλόγατος».

Σύμφωνα με τις μάρτυρες, η καταγγέλλουσα τους είπε όσα είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια του επίμαχου ραντεβού της με τον κατηγορούμενο αλλά και τις απειλές που δεχόταν η φίλη τους από τον θιασάρχη μετά το συμβάν.