Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί ακούστηκε το όνομα της Φωτεινής Πετρογιάννη στη δίκη του ηθοποιού

18 Μαΐου 2022 11:46

Το όνομα της δημοσιογράφου του πρωινού του ΑΝΤ1 Φωτεινή Πετρογιάννη ακούστηκε κατά την ακροαματική διαδικασία από την μάρτυρα κατηγορίας εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την συνεργάτιδά του στον τηλεοπτικό αέρα πώς γνωρίζει την μία από τις καταγγέλλουσες και γιατί αναφέρθηκε το όνομά της μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη με τη σειρά της ξεκαθάρισε τα πράγματα για το πώς ακριβώς εμπλέκεται το όνομά της στην δικαστική υπόθεση του ηθοποιού.

«Έχουμε μία επικοινωνία εδώ και πάρα πολύ καιρό. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι ρεπορτάζ, είχε τύχει να συνομιλήσω μαζί της στο πλαίσιο ενός άλλου θέματος κάποια στιγμή και έγιναν όλα αυτά μετά, και είδαν το φως της δημοσιότητας όσα καταγγέλλει. Η ίδια δε μου έχει ζητήσει ποτέ να πω κάτι εδώ ή να μεταφέρω κάτι.

Ερωτήθηκε από το δικαστήριο αν ποτέ έχει επικοινωνήσει κάποιος δημοσιογράφος μαζί της κατά το παρελθόν. Εγώ στο παρελθόν είχα βρει τη συγκεκριμένη γυναίκα γιατί συνεργαζόταν με κάποιον άλλον άνθρωπο, πέρσι στις αρχές αυτής της ιστορίας. Είχα επικοινωνήσει μαζί της για να μου πει την εμπειρία της αναφορικά με τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλω να πω το όνομά του. Μου είχε πει ότι η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική και ξεκινήσαμε να έχουμε μία επαφή γι’ αυτή τη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς να μου κατονομάσει ποτέ τον Πέτρο Φιλιππίδη.

“Έχω ζήσει κάτι πάρα πολύ άσχημο με έναν άλλον άνθρωπο”, μου είπε χωρίς να μου τον κατονομάσει.

Είναι συντετριμμένη, είναι πιεσμένη και φορτισμένη, όπως καταλαβαίνετε δε μπορεί να ακούει όσα συμβαίνουν και της είναι ήδη δύσκολο να βγει στο βήμα και να πει την αλήθεια της. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο χθες και αυτή η γυναίκα έκλαιγε. Και δεν θέλω να πω τίποτα άλλο γι’ αυτή την ιστορία. Θα μπορούσε να έχει λιποθυμήσει και στο τηλέφωνο που μιλούσαμε»