Πέτρος Φιλιππίδης: Η γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό σπάει τη σιωπή της

Συντάκτης: Newsroom

5 Σεπτεμβρίου 2022 11:07

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του στο Ψυχικό

Η γυναίκα που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για τον βιασμό της το 2008 μίλησε για πρώτη φορά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στα όσα γίνονται μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Σε μία κατάθεση ψυχής η γυναίκα που οδήγησε στην αίθουσα του δικαστηρίου τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για έναν ακόμα Βιασμό και μία απόπειρα βιασμού παραχώρησε συνέντευξη στην Φωτεινή Πετρογιάννη

«Εδώ και μήνες δεχόμαστε προσβολές της προσωπικότητάς μας, του ήθους, της αξιοπρέπειας και της αξιοπιστίας μας, από τον κατηγορούμενο μέσω των συνηγόρων του. Ο κατηγορούμενος εδώ και χρόνια διατείνετο ότι ήταν ένας τεράστιος καλλιτέχνης κι αναρωτιέμαι πως αυτός ο τόσο πνευματικός άνθρωπος δεν μπορεί να δείξει τώρα το ηθικό του ανάστημα και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.

Θα ήταν πιο έντιμο από την πλευρά του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να μας κοιτάξει στα μάτια, να μας ζητήσει συγγνώμη και να ζητήσει να δικαστεί δίκαια για όλα αυτά που γνωρίζει πολύ καλά πως έχει διαπράξει. Αλλά αυτό προϋποθέτει θάρρος και ο ίδιος προτιμάει να κρύβεται στα ψέματά του και στις συκοφαντίες προς το πρόσωπό μας»

Η δική του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται κανονικά ύστερα από την διακοπή λόγω θέρους της ακροαματικής διαδικασίας και πλέον είναι η ώρα των μαρτύρων