Πέτρος Φιλιππίδης: Ο ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες με τον γιο του Δημήτρη Φιλιππίδη από το χθες και το σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 12/08/2019 10:02
Πέτρος Φιλιππίδης: Ο ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες με τον γιο του Δημήτρη Φιλιππίδη από το χθες και το σήμερα

Όταν οι θεατρικοί προβολείς σβήνουν και οι τηλεοπτικές κάμερες κλείνουν, ξεκινά η πραγματική ζωή.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε «πρωταγωνιστής» και «σκηνοθέτης» μιας ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής. Αυτής που δημιούργησε με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου. (σσ: Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και τον Άρη Καβατζίκη για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Με προσέγγισε εκείνος (σσ. ο Πέτρος Φιλίππιδης), εγώ στα ντροπαλά μου για ακόμη μία φορά. Ήταν πολύ αυθόρμητος, ό,τι είχε στο κεφάλι του το έλεγε. Και με ασυγκράτητο χιούμορ. Στο φλερτ δεν έπεσα εύκολα, με κυνήγησε πολύ. Όχι επειδή δεν μου άρεσε, αλλά επειδή εκείνη την περίοδο είχα στοχοπροσήλωση με τη δουλειά. Ήμουν διστακτική, γνωρίζοντας ότι, αν έμπαινε κάτι δυνατό στη ζωή μου, θα έχανα το στόχο μου. Ο Πέτρος, όμως, είναι οδοστρωτήρας. Ενέδωσα και ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου, λόγω του αυθορμητισμού, του ταλέντου και της εξυπνάδας του. Μετά τρία χρόνια σχέσης, ήρθε ο γάμος. Οι γονείς μου, όταν ήρθε να με πάρει πρώτη φορά από το σπίτι, το μόνο που ρώτησαν ήταν αν είμαι καλά κι ερωτευμένη».
Στις 10 Αυγούστου του 1997 ήρθε στη ζωή τους, ο γιος τους, Δημήτρης.
Ο Δημήτρης Φιλιππίδης έκλεισε τα 22 του χρόνια και ο πατέρας του με την ευκαιρία των γενεθλίων του, μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, φωτογραφικές στιγμές από την κοινή τους πορεία μέσα στο χρόνο.
Από την ημέρα της γέννησής του, από τη συνύπαρξή τους σε θεατρική πρεμιέρα, από βραδινή τους έξοδο.
Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Hello!, o Πέτρος Φιλιππίδης είχε μιλήσει για την απόφαση του γιου του να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Ξέρει και ξέρουμε ότι θα υπάρξει σύγκριση με τον πατέρα του, αλλά από την άλλη θα σταματήσουμε το όνειρο ενός ανθρώπου, εάν πράγματι κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, επειδή ο πατέρας του είναι ηθοποιός; Με απασχολεί η πορεία του και μάλιστα έχω κι έναν επιπλέον λόγο γι’ αυτό. Καταρχήν, πιστεύω ότι ο Δημήτρης κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, είναι πάρα πολύ καλός. Θα χαράξει το δικό του δρόμο κι έχω την πεποίθηση, την επιθυμία, αλλά του το εύχομαι κιόλας, να γίνει καλύτερος από μένα».

View this post on Instagram

Χρονια πολλα παιδι μου.χιλιοχρονος.

A post shared by @ petrosfilipp on

 

Πηγή: Bovary.gr

Όπως και να το δεις... είναι INNOSTAT