Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς αντικρούει την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Δεκεμβρίου 2022 09:39

Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση που έδωσε τη Δευτέρα η Εβελίνα Παπούλια στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η γνωστή ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια περιέγραψε το πώς την παρενόχλησε ο κατηγορούμενος για σεξουαλική βία σε βάρος τριών συναδέλφων του, Πέτρος Φιλιππίδης, η πλευρά του οποίου -όπως είναι φυσικό- επιχείρησε να αντικρούσει τα λεγόμενά της.

Η Παπούλια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο του κατηγορούμενου συναδέλφου της, ενώ κατέθεσε στο δικαστήριο για την πορεία της επαγγελματικής τους σχέσης η οποία μετά από συγκεκριμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα διακόπηκε με απόφασή της.

Ο δικηγόρος του Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «T-Live» του Alpha και στάθηκε στα όσα υποστήριξε η Παπούλια εκφράζοντας ορισμένες απορίες.

«Η κ. Παπούλια αναφέρεται σε ένα περιστατικό το οποίο χρονολογεί το 1996, 1997, έρχεται και καταγγέλλει κάτι για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά από 22, 23 χρόνια. Όταν τη ρωτήσαμε γιατί έκανε αυτή την αναφορά μετά από τόσα χρόνια, δεν μας έδωσε μια πειστική απάντηση. Απλώς μας είπε ότι ήρθε σε επαφή με την κυρία Παπαχαραλάμπους και έναν δικηγόρο που της είπε να πάει στο δικαστήριο», είπε αρχικά ο Δημητρακόπουλος.

Ο συνήγορος του Φιλιππίδη συνέχισε την τοποθέτησή του λέγοντας: «Εγώ ρώτησα την κυρία Παπούλια, που σαν κυρία τη σέβομαι και σαν ηθοποιό επίσης, για στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την κατάθεσή της και μού απάντησε ότι το είπε στη μητέρα της. Υπήρχε κάποιος άλλος άνθρωπος που να ήταν μάρτυρας και να είδε ότι ο κ. Φιλιππίδης έδειξε τα γεννητικά του όργανα;

Τι ήθελε να ικανοποιήσει εκείνη την ώρα; Δεν το μοιραστήκατε αυτό το συμβάν που είναι σοκαριστικό; Όχι, το είπε στην μητέρα της. Είχα λογικά ερωτήματα γιατί να το κάνει αυτό ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά δεν πήρα απάντηση».

Και ο δικηγόρος κατέληξε τονίζοντας: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης δικάζεται για βιασμό, εκεί πέρα δεν περιέγραψε καμία βία. 25 χρόνια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;».