Πέτρος Ιακωβίδης: Αυτή είναι η σύντροφός του – Είναι μαζί δυο χρόνια

Συντάκτης: Newsroom

27 Δεκεμβρίου 2022 09:31

Πέτρος Ιακωβίδης: Αυτή είναι η σύντροφός του - Είναι μαζί δυο χρόνια

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μπορεί όλα αυτά τα χρόνια, που είναι στα φώτα της δημοσιότητας να μας απασχολεί κυρίως μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια, που γράφει σε άλλους καλλιτέχνες όμως σίγουρα έχει και τη δική του, προσωπική ζωή.

Ο καλλιτέχνης από τη Θεσσαλονίκη έχει ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα στην Αθήνα με τα μαγαζιά, όπου εμφανίζεται να σφύζουν από κόσμο.

Αυτό ωστόσο, που δεν έχει αποκαλύψει ποτέ ο Πέτρος για τη ζωή του είναι τα ερωτικά του, καθώς βγαίνει μόνο να διαψεύσει σχέσεις, που κατά καιρούς του χρεώνουν.

«Με έχει φλερτάρει θαυμάστρια. Πιστεύω πως ο άντρας πρέπει να φλερτάρει και κυρίως όταν μια γυναίκα του αρέσει δεν πρέπει να την αφήνει. Τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή απλά τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο. Μου έχουν προσάψει σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με τη Ζόζεφιν», είχε πει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Σήμερα όμως φαίνεται να είναι πολύ καλά στα προσωπικά του, αφού τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες, που κυκλοφορούν τον θέλουν σε σχέση.

Όλη η αλήθεια για τη σχέση του Πέτρου Ιακωβίδη με τη Μαριτίνα Ανδριώτη

Ο Ιακωβίδης για την ώρα δεν έχει ανακοινώσει τίποτα, ωστόσο το μόνο που αφήνει να εννοηθεί και να γίνει αντιληπτό μέσα από δηλώσεις του είναι το γεγονός, πως θα ήθελε να κάνει μια οικογένεια σαν τη δική του.

«Μακάρι να είμαι σαν τον πατέρα μου και η γυναίκα μου σαν τη μητέρα μου στο να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Δεν έχω δει ποτέ τη μητέρα μου και τον πατέρα μου να τσακώνονται για αυτό και δεν μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους να μαλώνουν, να υπάρχουν νεύρα και εντάσεις».

Όσο για τη σχέση του με τη Μαριτίνα Ανδριώτη, η Real αναφέρει, πως τα δύο νέα παιδιά όχι μόνο είναι μαζί και πολύ καλά, αλλά ως το μεταξύ τους πάει χρόνια πίσω και μάλιστα από το 2020 και μετά…