Πέτρος Ίμβριος: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

13 Δεκεμβρίου 2021 19:40

Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Ίμβριο , καθώς πέθανε ο πολυαγαπημένος του πατέρας. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο τραγουδιστής, δημοσιεύοντας μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αποφάσισες, να ανοίξει τα φτερά της η ψυχή σου, σήμερα το πρωί όπως όταν χόρευες ζεϊμπέκικο και πέταξες μακριά μας… Κουράστηκες πια… Πάλευες…. από την ημέρα που γεννήθηκες…

Στην κατοχή με την πείνα και τη φτώχεια… μετά στην ξενιτιά για ένα καλύτερο αύριο… αργότερα συνέπεια όλων αυτών, με την κατάθλιψη και τη μελαγχολία… που σκοτείνιασαν την φωτεινή χαρούμενη γλεντζέδικη ψυχή σου… Αυτή τη ζωντανή ψυχή σου που σε έκανε να είσαι πάντα το επίκεντρο της παρέας και αυτός που ξεκινούσε το γλέντι, το τραγούδι, το χορό και τα αστεία !

Κατάφερες να αφήσεις το αποτύπωμα σου στην κοινωνία, όπως το ήθελες… Σαν νοικοκύρης! Ακόμα και το “φευγιό” σου νοικοκυρεμένο ήτανε. Μας περίμενες να έρθουμε από την Αθήνα, να μας χαιρετήσεις! Πάντα ήσουν άνθρωπος εργατικός, τίμιος, δίκαιος, φιλότιμος και νοικοκύρης σε ΟΛΑ σου! Σ ευχαριστώ που τα διδαξες όλα αυτά και σε μένα και ήσουν το ζωντανό και φωτεινό μου παράδειγμα, προς μίμηση…

Σ ευχαριστώ, που πάντα ήσουν δίπλα μου έμπρακτα, αλλά και σαν τη σκέψη, που πάντα ήτανε κρυμμένη, στο πίσω μέρος του μυαλού μου και με βεβαίωνε, πως θα με έσωζες σαν ο από μηχανής Θεός, στην όποια μου αποτυχημένη προσπάθεια, στον όποιο μου φόβο και σε όποιο μου ριψοκίνδυνο εγχείρημα!…»