Πέτρος Κωστόπουλος-Ιωάννα Τούνη: τα παραλειπόμενα απ’ τη συνάντησή τους (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 18/03/2019 18:32

«Καλό μεσημέρι. Τα έχω κάνει όλα. Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι εντελώς λάθος. Ήρθα εδώ στο κανάλι και τους είπα να κάνουμε κάτι το βράδυ αλλά μου είπαν να κάνουμε κάτι το πρωί, το μεσημέρι…».  Αυτά δήλωσε ο «θείος Πέτρος», κατά κόσμον Πέτρος Κωστόπουλος, του οποίου, πάντως, η εκπομπή στο Open δεν έσκισε κιόλας -να τα λέμε όλα, χωρίς υποκειμενικότητα- on camera.

Πού και πότε τον πέτυχε ο φωτορεπόρτερ του Open; Παρέα με την Ιωάννα Τούνη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Συμπλήρωσε, δε o «θείος»: «Συνάντησα τυχαία την Ιωάννα και τη βοηθάω με τις αποσκευές. Μη μου τη χρεώσετε». Άλλο που δεν θα ‘θελε, βέβαια (Οκ, σόρι, Μr. Κωστόπουλε, χιουμοράκι κάνουμε- μας ξέρετε. Παιδιόθεν).

TIP

H Ιωάννα, μολονότι o Πέτρος τη θέλει να έχει μόνιμο πόστο στην εκπομπή του στο Open, εμφανίστηκε στις δύο πρώτες. Για τις υπόλοιπες, όλα παίζονται…

EXTRA TIP

Επειδή δεν μένουμε στα λόγια και επειδή, δυστυχώς, η AGB σε τέτοιες περιπτώσεις έχει τον πρώτο λόγο, να πούμε ότι η εκπομπή του έκανε 7,3% στο γενικό σύνολο, ενώ στα ίδια επίπεδα κινήθηκε και το δυναμικό κοινό με 8,3%. Απέναντι, η Ναταλία Γερμανού – η πολύ καλή του φίλη, Ναταλία, να σημειώσουμε, εδώ και 20 και πλέον χρόνια – σάρωνε τα πάντα στο πέρασμά της με 16,3% στο σύνολο και 16,8% στο δυναμικό κοινό.

Αποτέλεσμα εικόνας για κωστοπουλος τουνη αεροδρομιο
Αποτέλεσμα εικόνας για κωστοπουλος τουνη αεροδρομιο