Πέτρος Κωστόπουλος: Ο κακός χαμός στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος – Έκανε το τεστ για τον κορονοϊό και πήγε να φύγει! Έξαλλοι όλοι οι συνεπιβάτες του!

Δημοσιεύθηκε: 6 Ιανουαρίου 2021 17:35
Πέτρος Κωστόπουλος: Ο κακός χαμός στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος - Έκανε το τεστ για τον κορονοϊό και πήγε να φύγει! Έξαλλοι όλοι οι συνεπιβάτες του!

Για την Ελλάδα ταξίδεψε σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος, από το Ντουμπάι όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες για να περάσει την Πρωτοχρονιά μαζί με άλλους Έλληνες αλλά και τη φημολογούμενη νέα σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου. Το πρωί της Τετάρτης ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι λίγο πριν από την επιστροφή του στην πατρίδα.

Ωστόσο με το που έφτασε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε το τεστ για τον κορονοϊό και πριν βγουν τα αποτελέσματα όλων των επιβατών, πήγε να φύγει από το αεροδρόμιο. Η κίνηση του αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των συνεπιβατών του, με αποτέλεσμα να γίνει έντονο επεισόδιο με διαμαρτυρίες και φωνές.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT