Πέτρος Κουσουλός: Η δικηγόρος της συζύγου του αποκαλύπτει τους λόγους που οδηγήθηκαν στο διαζύγιο

Συντάκτης: Newsroom

13 Σεπτεμβρίου 2022 11:50

Πέτρος Κουσουλός: νυχτερινή έξοδος ανάμεσα στα ρεπορτάζ

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η συνήγορός της πρώην συζύγου του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλου και αποκάλυψε τους λόγους που τελικά το ζευγάρι πήρε διαφορετικούς δρόμους.

Η συνήγορος της Όλγας Ζαφιροπούλου μιλώντας στην κάμερά της πρωινής εκπομπής του Alpha ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα της ίδιας και του συζύγου της είναι τα παιδιά και η ομαλή μπορεί όπως το διαζύγιο

«Υπήρχαν κάποια σύννεφα, κάποια προβλήματα που δεν γεφυρώθηκαν και οδηγήθηκε το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση, το διαζύγιο. Είναι ένα συναινετικό διαζύγιο και οφείλω να πω ότι είναι χρέος όλων των παραγόντων να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση.

Η θέση της κυρίας Ζαριφοπούλου ήταν εξ αρχής ότι η επιμέλεια πρέπει να ανατεθεί στη μητέρα. Ο κύριος Κουσουλός είναι ένας πάρα πολύ ώριμος σε τέτοια ζητήματα άνθρωπος που έβαλε μπροστά το καλό των παιδιών του αναγνωρίζοντας την ικανότητα της κυρίας Ζαριφοπούλου ως μητέρα και ως ανθρώπου.

Από τη στιγμή που επιλύθηκε αυτό το ζήτημα νομίζω ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο που να μην μπορεί να γεφυρωθεί. Έχουν μια πολύ καλή και αξιοπρεπή σχέση. Δεν υπήρχε καμία διαφορά που να μην έχει γεφυρωθεί από τη στιγμή που μιλάμε για συναινετικό διαζύγιο»

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στους δημοσιογράφους για το διαζύγιο του ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να κάνει πολλές δηλώσεις για το θέμα και προτιμά να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας