Πέτρος Κωστόπουλος: «Εγώ και ο Λάτσιος ήμασταν ανόητοι» (βίντεο)

O «θείος Πέτρος» επανήλθε και τα είπε όλα στον αέρα. Μετά το λουκέτο του μπεργκεράδικού του στο Κολωνάκι, ετοιμάζεται για comeback στην TV. Συγκεκριμένα,  στο Open μαζί με την Μαντώ Γαστεράτου και την Άννα Μαρία Βελλή.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε παλαιότερες τηλεοπτικές εκπομπές τις οποίες είχε αναλάβει, αλλά και την μεγάλη αποτυχία που σημείωσε η εκπομπή «Ο υποψήφιος». Πού μίλησε; Στον Νίκο Μουτσινά, τονίζοντας :

«Ελπίζω να μου βγει, γιατί όταν πάω να ξεκινήσω κομπλάρω. Κομπλάρω άσχημα. Μια ζωή έχω ένα θέμα. Αρνιόμουν χρόνια να κάνω τηλεόραση, έκανα το 1994-95 το ‘Ο Πέτρος και ο Λύκος’ το πρώτο talk show τέτοιου τύπου και μετά έκανα τη μεγαλύτερη αποτυχία που έγινε ποτέ. Ε, αφού πήγα να κάνω τον Ντόναλντ Τραμπ ο μαλ…., ήταν ‘Ο υποψήφιος’. »

Ανοησία μας

«Ήμασταν τόσο ανόητοι εγώ και ο Λάτσιος. Ήμασταν στον Alpha τότε που πήγαμε και κάναμε το ‘Τhe Apprentice’, μαθαίνει ο υποψήφιος να φτιάξει μια επιχείρηση. Πόσο καλύτερη επιχείρηση θα έφτιαχνε ένας Έλληνας, να πάρει το βραβείο. Το πήρε το βραβείο, το κέρδισε και πήρε γυναίκα τη Σόνια Καζόνι (σ.σ. αγαπημένη συνάδελφο, δημοσιογράφο και υπεύθυνη επικοινωνίας του Open). Αυτός είναι ο νικητής. Τη Σόνια κέρδισε.

Εγώ τι κέρδισα με 3%-4% τηλεθέαση που έκανε; ΄Σκότωσα’. Γιατί είμαι ηλίθιος. Είμαστε τόσο ηλίθιοι, αντί να κάνουμε το σωστό show στην Ελλάδα, που θα ήταν ο υποψήφιος για δημόσιος υπάλληλος, πήγαμε και κάναμε τον υποψήφιο για επιχειρηματία»!

NTON.A.