Ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχθηκε την «καψούρα» του, Ιωάννα Τούνη (φωτογραφία+βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 16/03/2019 19:46

Ήρθε ο «θείος Πέτρος». Άρτι αφιχθείς από τη Θεσσαλονίκη, υποδέχτηκε τους τηλεθεατές με ένα σχολιαστικό 9λεπτο, πριν υποδεχτεί τη συνεργάτιδά του, Μαντώ Γαστεράτου και τους μη αναμενόμενους: Σωτήρη Καλυβάτση και Ιωάννα Τούνη. Την Ιωάννα με την οποία δηλώνει «καψούρης». 

«Πρέπει να μάθω να λέω καλό μεσημέρι, για να μην παρεξηγηθώ και πάλι ότι λέω κάτι κουλό. Τα έχω κάνει όλα, αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε κάτι εντελώς λάθος. Ήρθα στο κανάλι και τους είπα να κάνουμε ένα «Βράδυ». Μου λένε αυτοί, δεν κάνεις και πρωί, δεν κάνεις και μεσημέρι; Λέω εγώ, μεσημέρι θες, μεσημέρι πάμε. Έτσι είμαι ο Πέτρος που πάω παντού, άμα θέλετε έρχομαι και σπίτι να καθαρίσω τζάμια. Ό,τι να ‘ναι, δουλειά να είναι», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

O «διακαής πόθος»

Η Ιωάννα Τούνη είναι ο διακαής πόθος του Πέτρου Κωστόπουλου, για να βρεθεί στο πλάι του παρουσιαστή. Το κανάλι του Σαββίδη έχει τοποθετήσει στην εκπομπή την Μαντώ Γαστεράτου, αλλά ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν θέλει με τίποτα το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Μέχρι τώρα έχει βρεθεί μία… μεσοβέζικη λύση, καθώς η Ιωάννα Τούνη θα βρεθεί στην εκπομπή και αύριο. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν είναι σίγουρα, καθώς πληροφορίες θέλουν το Open να μην διαθέτει το απαιτούμενο μπάτζετ για να φέρει την Ιωάννα Τούνη μόνιμα στην εκπομπή.