«Όλα λάθος», όλα… μπάχαλο στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου: o καβγάς με την Άννα Μαρία «ήρθε κι έδεσε»

Δημοσιεύθηκε: 26/03/2019 23:55

«Την Πέμπτη παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια, Νάνσυ Νικολαΐδου, την οποία αποκάλεσε στην πρεμιέρα «ζώον» στον αέρα, ο κ. Κωστόπουλος. Είναι τέσσερα τα μέτωπα που έχουν ανοίξει εκεί και δεν ξέρουν από πού να το μαζέψουν. Βγήκε, δε, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και «άδειασε» το κανάλι ότι δεν υπήρξαν πρόβες. Έκαναν μόνοι τους πρόβα οι άνθρωποι γιατί έλειπε στη Θεσσαλονίκη για εξτραδάκι.

Στο break υπήρχε ένα θέμα, διότι ο ένας καβαλούσε τον άλλον την ώρα που μιλούσε. Νωρίτερα, η Άννα Μαρία Βέλη απειλούσε τον σκηνοθέτη της ότι αν τυχόν η καρέκλα της μετακινηθεί θα φύγει, γιατί της είχαν υποσχεθεί ότι θα είναι συμπαρουσιάστρια του Πέτρου και θα βρίσκεται δίπλα. Ξαφνικά, η καρέκλα της πήγε δίπλα στης Μαντώς Γαστεράτου». 

Ποια τα είπε αυτά; Η λατρεμένη -ανυπερθέτως- τηλε-κριτικός, που ξέρει ακριβώς τι της… γίνεται Τίνα Μεσσαροπούλου. Και είναι όλα αληθή, απ’ ό,τι μαθαίνουμε και απ’ τις δικές μας πληροφορίες. Συμπέρασμα: «Όλα λάθος», όλα μπάχαλο.

Κρίμα και μας είχε λείψει ο «θείος Πέτρος» απ’ την TV. Δεν «τραβάει» όμως, καθώς φαίνεται, το (τηλε)στόρι (του). Η φτώχεια -και στην AGB- φέρνει γκρίνια. Πολλή μάλιστα!