Το σαντουιτσάδικο του Πέτρου Κωστόπουλου στο Κολωνάκι παρουσιάζει σημάδια εγκατάλειψης (φωτογραφία+βίντεο)

31 Ιανουαρίου 2019 16:14

Πού ‘ναι ο Πέτρος, οέο; Στο Κολωνάκι, πάντως, όπου διατηρεί το σαντουιτσάδικό του, δεν έχουν ιδέα. Όπως μαθαίνουμε, ο χώρος είναι κλειστός. Έχει μπει λουκέτο στο μαγαζί. Τα δε σημάδια εγκατάλειψης, ηλίου φαεινότερα.

Πού είναι το Street Deli όπου συσσωρευόταν ο κόσμος και γινόταν παράτα διασήμων; Πολλοί το αποκαλούσαν “ναό των σάντουιτς”, αλλά… τι έγινε; Ο Πέτρος Κωστόπουλος, που το είχε αναλάβει γιατί το άφησε έτσι, ελέω Θεού;  Κατόπιν εντολής άνωθεν;

Τον Πέτρο, που τον εκτιμούμε και τον σεβόμαστε, περισσότερο, δε, μετά την οικονομική καταστροφή που έπαθε με τα εκδοτικά -γιατί πείσμωσε κι επανήλθε- τον είδαμε τελευταία φορά στην εξόδιο ακολουθία του Θέμου Αναστασιάδη. Του καλού του φίλου και συνεργάτη, στο παρελθόν, Θέμου. Να είμαστε ακριβείς.

Πολλά τα ερωτηματικά: ο Πέτρος θ’ απαντήσει

Γιατί άφησε έτσι ένα τόσο μεγαλεπήβολο πρότζεκτ; (Εδώ να σου πω ότι δεν θες να ξέρεις τι ταλαιπωρία πέρασε μέχρι να βρει τον συγκεκριμένο χώρο και να καταλήξει στο ότι εκεί θα κάνει το “μπεργκεράδικό”, όπως θα το ‘λεγε και ο ίδιος).

Ένα είναι το σίγουρο: δεν κρύβεται, θα μιλήσει άμεσα για το τι συνέβη.  Το θέμα βγήκε απ’ την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ εξήγησε ότι βρήκε «ξεχασμένη» ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ από τις 15 Ιανουαρίου. Κι επειδή το πήγε και παραπέρα -ως όφειλε- το ρεπορτάζ, ενημέρωσε ότι οι γείτονες του καταστήματος είπαν ότι είχαν καιρό να δουν τον Πέτρο Κωστόπουλο και θεωρούν ότι το μαγαζί έχει κλείσει.

TIP

Ο δημοσιογράφος του “Happy Day” επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, αλλά, όπως του είπε, ήταν “απασχολημένος”. Να τονίσουμε εδώ, επίσης, ότι το Street Deli, όπως ονομάζεται μπορεί να ήταν γνωστό ως “μαγαζί του Κωστόπουλου”, όμως, παρότι είχε επιμεληθεί τα πάντα και ήταν παρών στο κατάστημα σχεδόν όλες τις ημέρες λειτουργίας του, δεν το κατείχε. Εδώ, τέλος, να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα η πελατεία είχε μειωθεί αισθητά, ενώ εκείνος πριν την εξόδιο ακολουθία του Θέμου, βρισκόταν στην Αμερική, όπου σπουδάζουν οι κόρες του.

Όπως και να ‘χει, ευχόμαστε απ’ την καρδιά μας “θείε Πέτρο”, όπως τον λέγαμε μια φορά κι έναν καιρό στην  ΙΜΑΚΟ, να μην είναι οριστικό το λουκέτο. Ό,τι προβλήματα κι αν υπάρχουν, να λυθούν άμεσα – και άκοπα. Αν όχι, πάμε γι’ άλλα. Τα καλύτερα έρχονται!

Ντονατέλλα Αδάμου 

Street Deli, Πέτρος Κωστόπουλος