Πέτρος Πολυχρονίδης για Τζούλια Νόβα: «Είχε ένα θεματάκι…»

Συντάκτης: Newsroom

9 Δεκεμβρίου 2022 15:08

Πέτρος Πολυχρονίδης για Τζούλια Νόβα: «Είχε ένα θεματάκι...»

Τις πρόσφατες δηλώσεις της Τζούλία Νόβα για την εμπειρία της στον «Τροχό της τύχης» σχολίασε ο Πέτρος Πολυχρονίδης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Ό,τι στραβό και να γινόταν στον Τροχό όλοι το έριχναν σε μένα και ξεσπούσαν σε μένα. Κι ήμουν ο μόνος άνθρωπος από το συνεργείο που δεν μιλούσα. Έκλαιγα, καταπιεζόμουν αλλά έγινε κάτι που πραγματικά με έφτασε μέχρι εδώ και… έσκασα», εξομολογήθηκε η Τζούλια Νόβα για την πίεση που δεχόταν στον “Τροχό της Τύχης”» ήταν οι δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης από τη δική του πλευρά απάντησε: «Εγώ δεν έχω βιώσει τίποτα από όλα αυτά. Η Τζούλια είχε ένα θεματάκι με την τότε παραγωγή. Γνώριζα ότι της φαινόταν λίγο κουραστική η όλη ιστορία αλλά αυτά είναι δικά της θέματα. Δε μπορώ να κρίνω εγώ αν κάποιος κουράζεται ή όχι στη δουλειά του. Εγώ ήμουν πανευτυχής, πέρασα πολύ ωραία. Ο κάθε άνθρωπος βιώνει τις δυσκολίες, όπως τις βιώνει.

Τα γυρίσματα στον «Τροχό της τύχης» μπορεί να είναι από 8 μέχρι 10, 12 ώρες. Αλλά παιδιά, μην τρελαθούμε τώρα. Προέρχομαι και από αγροτική οικογένεια. Θα με δουν οι δικοί μου άνθρωποι στο χωριό και θα μου πετάξουν πατάτες και σκόρδα, που δουλεύουν στο χωράφι όλη μέρα. Εγώ το μόνο που έχω να πω για τη Τζούλια, είναι ότι ήταν μια καταπληκτική συνεργάτιδα απέναντί μου».

«Εγώ στεναχωρήθηκα που έφυγε… Για να το είπε αυτό, μπορεί να είχε κάποιο λόγο ή μπορεί να μην ακούστηκε ωραία ή μπορεί επειδή δε μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ελληνικές εκφράσεις όπως εμείς, να μην το έθεσε σωστά» συμπλήρωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.