Πέτρος Πολυχρονίδης: με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησε τη Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον Τροχό της Τύχης

14 Ιουλίου 2021 22:15

Πέτρος Πολυχρονίδης: με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησε τη Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον Τροχό της Τύχης

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αποχαιρέτησε τον Τροχό της Τύχης μέχρι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο παρουσιαστής θα συνεχίσει στο τιμόνι του επιτυχημένου τηλεπαιχιδιού, αλλά με την Νατάσα Κουβελά στο πλευρό του.

Πέτρος Πολυχρονίδης: με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησε τη Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον Τροχό της Τύχης.

Στην τελευταία του δημοσίευση ευχαριστεί ιδιαίτερα τη Βάλια Χατζηθεοδώρου που ήταν μαζί του για δύο σεζόν.

«Η πανδημία δυσκόλεψε απίστευτα όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα αυτή τη σεζόν. Το “καράβι” του Τροχού της Τύχης όμως, όχι απλά επιβίωσε αλλά έφτασε και σε λιμάνια που δεν είχε φανταστεί.

💢 Όλα φυσικά χάρη στα πιο οργανωμένα πληρώματα της TV. Αυτό της Τόνιας Σαγιάκου (Green Pixel) στην παραγωγή. Του σκηνοθέτη μας Τάσου Σινάπη με τις 45 κάμερες και τα 7 ελικόπτερα. Το οξυδερκές πλήρωμα του αρχισυντάκτη μου Στάθη Μαντά. Τα ακούραστα ναυτάκια της Ζορζέτας Ζαχαρτζή στο γραφείο Τύπου και φυσικά τη διεύθυνση προγράμματος του STAR και κυρίως την Ίλια Κυριάκου που δεν είχε προσωπική ζωή φέτος για να μη λείψει τίποτα σε ‘μας.

🙏🏼 Κράτησα για το τέλος ένα ιδιαίτερο ευχαριστω στη Βάλια Χατζηθεοδώρου. Ενα υπέροχο και γλυκύτατο παιδί που ταξίδεψε τις προηγούμενες δύο σεζόν μαζί μας και φυσικά θα ανήκει για πάντα στο πλήρωμα του μακροβιότερου τηλεπαιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης. Του ΤΡΟΧΟΥ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ.

🏖️ Καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο στην 8η σεζόν με πολλές εκπλήξεις.»

https://www.instagram.com/p/CRMCP6nAiTL/?utm_source=ig_web_copy_link