Πέτρος Ξεκούκης για Γιάννη Πλούταρχο: «Πλήρωνε σε άστεγους τα ξενοδοχεία για να μένουν»

Συντάκτης: Newsroom

24 Δεκεμβρίου 2022 16:00

Πέτρος Ξεκούκης για Γιάννη Πλούταρχο: «Πλήρωνε σε άστεγους τα ξενοδοχεία για να μένουν»

Ο Γιάννης Πλούταρχος εκτός από ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι και ένας άνθρωπος με βαθιές κοινωνικές ανησυχίες και έντονο αίσθημα προσφοράς.

Ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για την περίοδο που συνεργάστηκε με τον αγαπημένο τραγουδιστή ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων άγνωστες πτυχές του φιλανθρωπικού του έργου.

«Ήταν ρακένδυτοι και άστεγοι έξω από το θέατρο και όταν βγαίναμε δεν τους βρίσκαμε και μία μέρα λέω “τι γίνεται ρε παιδιά, τους διώχνουν;” και μου λένε “όχι,τους πληρώνει ο Πλούταρχος ξενοδοχείο και πηγαίνουν και μένουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πέτρος Ξεκούκης: «Μου είπε ο επιχειρηματίας να θάψω τον πατέρα μου πρωί γιατί είχαμε διπλή παράσταση»

Ο Πέτρος Ξεκούκης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Οpen και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής του πορείας.

Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή ποιος είναι πρωινιάτικα και αναφέρθηκε στη σοκαριστική στιγμή που έμαθε πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή αλλά και την αντίδραση του θεατρικού επιχειρηματία που του ζήτησε να τον γράψει πρωί για να προλάβουν τις διπλές παραστάσεις.

«Έπαιζα στο Άγγιγμα Ψυχής όταν με πήρε ξαφνικά η μητέρα μου στις 11 το πρωί και μου είπε την ώρα του γυρίσματος ότι έφυγε ξαφνικά ο πατέρας μου. Δεν μπορούσα να φύγω από το γύρισμα και να μείνει η σκηνή στη μέση διότι δεν είχαμε πολλά επεισόδια. Με παρακάλεσε ο Μανούσος Μανουσάκης να γυρίσουμε τη σκηνή και να φύγω μετά. Τελειώσαμε τη σκηνή ακριβώς στις 4 το απόγευμα.

Στις 5 έπρεπε να είμαι στο Θέατρο Περοκέ και τελειώνοντας την παράσταση είχε πάει 2 το βράδυ. Θυμάμαι ότι μέσα στον πόνο μου που δεν είχα δει τον πατέρα μου από το πρωί και έκανα και κωμωδία, μου είπε ο επιχειρηματίας ωμά: «Κοίτα να τον θάψεις τον πατέρα σου αύριο το πρωί, γιατί αύριο το απόγευμα έχεις διπλή παράσταση και πρέπει να είσαι εδώ»

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι ένα από τα μεγαλύτερα πάθη της ζωής του είναι οι γυναίκες.

Ο Πέτρος Ξεκούκης έχει αναφερθεί στην σχέση του με τον Θεό αλλά και στην γνωριμία του με τον Άγιο Παΐσιο.