Πέτρος Ξεκούκης: «Μου είπε ο επιχειρηματίας να θάψω τον πατέρα μου πρωί γιατί είχαμε διπλή παράσταση»

Συντάκτης: Newsroom

1 Σεπτεμβρίου 2022 12:45

Ο Πέτρος Ξεκούκης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Οpen και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής του πορείας.

Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή ποιος είναι πρωινιάτικα και αναφέρθηκε στη σοκαριστική στιγμή που έμαθε πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή αλλά και την αντίδραση του θεατρικού επιχειρηματία που του ζήτησε να τον γράψει πρωί για να προλάβουν τις διπλές παραστάσεις.

«Έπαιζα στο Άγγιγμα Ψυχής όταν με πήρε ξαφνικά η μητέρα μου στις 11 το πρωί και μου είπε την ώρα του γυρίσματος ότι έφυγε ξαφνικά ο πατέρας μου. Δεν μπορούσα να φύγω από το γύρισμα και να μείνει η σκηνή στη μέση διότι δεν είχαμε πολλά επεισόδια. Με παρακάλεσε ο Μανούσος Μανουσάκης να γυρίσουμε τη σκηνή και να φύγω μετά. Τελειώσαμε τη σκηνή ακριβώς στις 4 το απόγευμα.

Στις 5 έπρεπε να είμαι στο Θέατρο Περοκέ και τελειώνοντας την παράσταση είχε πάει 2 το βράδυ. Θυμάμαι ότι μέσα στον πόνο μου που δεν είχα δει τον πατέρα μου από το πρωί και έκανα και κωμωδία, μου είπε ο επιχειρηματίας ωμά: «Κοίτα να τον θάψεις τον πατέρα σου αύριο το πρωί, γιατί αύριο το απόγευμα έχεις διπλή παράσταση και πρέπει να είσαι εδώ»

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι ένα από τα μεγαλύτερα πάθη της ζωής του είναι οι γυναίκες.

Ο Πέτρος Ξεκούκης έχει αναφερθεί στην σχέση του με τον Θεό αλλά και στην γνωριμία του με τον Άγιο Παΐσιο