Πιάτο

Δημοσιεύθηκε: 18/07/2019 16:31
Πιάτο

 

Το εστιατόριο μας βρίσκεται στο Άγιο Νικόλαο Κρήτης, προσφέροντας Σπιτική Δημιουργική Κουζίνα με άρωμα Κρήτης. Ήταν το 1980 όταν η οικογένεια μας αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της εστίασης. 

Το 2006 δημιουργείται το Πιάτο, πέρνωντας την σκυτάλη η δεύτερη γενιά, η οποία εκπροσωπεί και συνεχίζει με σεβασμό την παρακαταθήκη των προκατόχων τους.

Τόσο η μακρόχρονη εμπειρία, όσο και η αφοσιωμένη δουλειά από το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, έφεραν τον κύριο ΣΒΕΝ ΕΛΒΕΡΦΕΛΝΤ, σεφ βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin στο εστιατόριο Aqua, στην πόλη Wolfsburg της Γερμανίας, να μιλήσει σε άρθρο του σε Γερμανικό περιοδικό αποκλειστικά για το εστιατόριό μας, δήλωση που αποτελεί την μεγαλύτερη επιβεβαίωση των προσπαθειών μας.

Η κουζίνα μας, συνδυάζοντας το αυθεντικό σπιτικό με το δημιουργικό πνεύμα της εποχής, προσφέρει επιλογές με παράδοση γεύσεων, αρωμάτων και υλικών.

Η λίστα φαγητού στο ΠΙΑΤΟ, είναι αποτέλεσμα μιας σχεδόν 40ετους εμπειρίας – ένα πάντρεμα γενναίων, που εκπροσωπεί με ήθος και συνέπεια την Ελληνική γαστρονομία, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στη συλλογή και χρήση αγνών – ποιοτικών υλών.

Άγρια χόρτα, χοχλιοί, κολοκυθοανθοί, παξιμάδια, μέλι, κρέας και γαλακτοκομικά, όλα από ντόπιους παραγωγούς σε μυούν πλήρως με την κουλτούρα της Μεγαλονήσου..

 

Tip: Στο Menu μας θα βρείτε επιλογές Vegan, Gluten free και Vegeterian.

Ακτή Κούνδουρου Στυλιανού 55, Παραλία Αμμούδι, Άγιος Νικόλαος Κρήτης

Τηλ.: 28410 23173, Fax: 28410 23889

 

Email: info@piato.gr

www.piato.gr