Δώσε άλλη αίσθηση στις φωτογραφίες σου: η εφαρμογή που δεν αποχωρίζονται οι celebrities

Δημοσιεύθηκε: 5 Φεβρουαρίου 2019 15:50
Δώσε άλλη αίσθηση στις φωτογραφίες σου: η εφαρμογή που δεν αποχωρίζονται οι celebrities

Εφαρμογή από εφαρμογή διαφέρει. Πολλές μας κάνουν τόσο πιτσιρίκες ή πιτσιρίκους, που αναρωτιόμαστε ακόμα κι εμείς οι ίδιοι αν όντως πρόκειται για εμάς. Ή για κάποιον/α που απλώς μας μοιάζει.

Υπάρχει, όμως, μια εφαρμογή και μάλιστα σε συνεργασία με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, με τον «Mr. Facebook», χάρη στην οποία και κάνεις τεστ και, αν θες , την κατεβάζεις μέσω Android ή Google play, στο κινητό σου.

Ο λόγος για το Face Application, μια εφαρμογή που δεν αποχωρίζεται κανένας celeb. Ειδικά αν είναι κουρασμένος, θέλει να «φτιαχτεί» και δεν υπάρχει πρόχειρος φωτογράφος ή στυλίστας να του ικανοποιήσει το πάθος! Ελάχιστοι θα στην αποκαλύψουν, αποφάσισα, όμως, να σας αναφέρω τη συγκεκριμένη. Έτσι, για να νιώθετε καλύτερα βλέποντας το… πριν και το μετά.

Ακολούθως, σας δείχνω πώς ήταν η φωτογραφία μου πριν το ρετουσάρισμα απ’ τους εξπέρ του app, πώς μετά (το παράκαναν οι ειδικοί ή όντως ήμουν ξεκούραστη στην εν λόγω λήψη και μοιάζω 20 ενώ είμαι στα mid forties- δεν ήθελα, προς Θεού, κάτι τέτοιο, είναι ανοησία). Επίσης, το βασικό, αν δεν σας «πολυβγαίνει» η  εφαρμογή, πώς την αξιοποιείτε.

Επέλεξα το φόντο της για να δώσω διαφορετική αίσθηση στα συγκεκριμένα ενσταντανέ – μ’ άρεσε, βλέπεις και το total brown look- και μ’ ένα ελαφρρύ, «χειροποίητο» ρετούς «καθάρισα».

TIP

Από τη «μαμά» τεχνολογία, λοιπόν, διαλέγουμε ό,τι μας ταιριάζει: ρεντίκολα δεν γινόμαστε, όπως μερικοί-μερικοί celebs. Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε.

Ντονατέλλα Αδάμου 

Πριν

Μετά

Η σωστή επιλογή