Πηγή Δεβετζή: «Παράγοντας του αθλητισμού κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ»

23 Σεπτεμβρίου 2021 14:03

Πηγή Δεβετζή: «Παράγοντας του αθλητισμού κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ»

Η Πηγή Δεβετζή ήταν η σημερινή καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Ολυμπιονίκης, που φέτος θα συμμετέχει στο J2US μιλώντας για την εμπειρία της στον αθλητισμό θέλησε για πρώτη φορά να μοιραστεί κάτι με το κοινό.

Συγκεκριμένα, η Πηγή Δεβετζή αποκάλυψε την κακοποιητική εμπειρία.

Που είχε με παράγοντα του αθλητισμού, όταν ακόμη ήταν πολύ μικρή γεγονός που έκανε να το ξεπεράσει πολλά χρόνια.

«Έχω να σου πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου. Το είχα μέσα μου πάρα πολλά χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια το εξομολογήθηκα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας», είπε με τρεμάμενη φωνή η γνωστή αθλήτρια και συνέχισε.

«Έχω κι εγώ μια κακοποιητική εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού από παράγοντα του αθλητισμού. Δε θα πω από πιο χώρο αλλά παράγοντα του αθλητισμού γενικά.

Όταν είχα κατέβει στην Αθήνα, ένα κορίτσι από την επαρχεία, που δεν είχαν την πονηράδα να σκεφτώ ότι θα με πλησιάσει κάποιος για να εκμεταλλευτεί κάτι από εμένα.

Ήμουν τόσο γλυκό και χαρούμενο κοριτσάκι που το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν πρωταθλητισμό.

Γνώρισα λοιπόν έναν τέτοιο άνθρωπο, έναν άνθρωπο του αθλητισμού που μου έταξε λαγούς με πετραχήλια.

Ήταν πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήμουν ενήλικη αλλά δεν είχα τις εμπειρίες, ήμουν ακόμα κορίτσι, δεν ήμουν γυναίκα.

Μου έταξε μεγάλη ζωή, να με πάρει από το ΟΑΚΑ, να μου νοικιάσει σπίτι. Τον έβλεπα σαν πατέρα μου δεν τον έβλεπα σαν κάτι άλλο.

Δεν είχε πάει το μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα με στριμώξει πολύ άσχημα να μου την πέσει και εγώ να μην ξέρω τι να κάνω.

Είχα πάθει τρελή κατάθλιψη απλά δεν το έχω πει. Μια μέρα με είχε καλέσει στο γραφείο του να μιλήσουμε για τον αθλητισμό.

Και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, αισθάνθηκα πάρα πολύ άβολα, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ.

Είμαι φορτισμένη που τα λέω αλλά επειδή το έχω ξεπεράσει και προσπαθώ να προχωρήσω με όλο αυτό γιατί σίγουρα μου έχει κάνει πολύ κακό στη ζωή μου το εξομολογούμαι για να τελειώσει πια αυτό.

Ευτυχώς με βοήθησε ο Θεός και χτύπησε το τηλέφωνό του και ήταν κάποιος απέξω και έτσι προσπάθησα να ξεφύγω….

Το έχω βιώσει πολύ άσχημα όλο αυτό και δεν το έχω ξαναπεί αυτό γιατί δε μπορούσα να το ξεπεράσω.

Ήταν μεγαλύτερος, παντρεμένος με παιδιά και ο λόγος που δεν το είπε είναι το ότι σεβάστηκα τα παιδιά του γιατί στη συνέχεια τον συναντούσα. Τον έβλεπα και ήθελα να τον πνίξω.

Δεν ήταν προπονητής μου και δεν ήταν από τον χώρο του στίβου. Στους γονείς μου δεν είχα πει τίποτα προφανώς…

Αυτός έκανε ότι δε συνέβαινε τίποτα όταν τον συναντούσα. Δεν ήξερα τι να κάνω.

Δεν ήθελα να το πω στους γονείς μου…Αυτό με έκανε πολύ επιθετική με τους άντρες και ίσως γι΄αυτό και να προσέλκυσα λάθος άτομα.

Έπαιρνα τα μετάλλια και δε μπορούσα να τα χαρώ. Μου ερχόντουσαν πάλι εικόνες. Μετά από πολλά χρόνια αυτό που έκανα για να το ξεπεράσω είναι ότι εξαφανίστηκα και πήγα για λίγο καιρό σε ένα μοναστήρι…

Πιστεύω ότι αυτό το θέμα που είχε γίνει με το μετάλλιο μου στο Πεκίνο και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί, ίσως κρύβεται και αυτός ο άνθρωπος από πίσω».