Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θα ήθελα να ξαναδώ το Booth κι ας μην την κάνουμε εμείς»

Δημοσιεύθηκε: 5 Ιουνίου 2021 14:15
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θα ήθελα να ξαναδώ το Booth κι ας μην την κάνουμε εμείς»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στο φλΕΡΤ με την Νάντια Κοντογιώργη. Αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας, στον σύζυγο της, Φώτη. Επίσης αναφέρθηκε στο Booth, την εκπομπή που συμμετείχε κι έληξε άδοξα.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θα ήθελα να ξαναδώ το Booth κι ας μην την κάνουμε εμείς».

«Αυξήθηκε η ενδοοικογενειακή βία και αυτό είναι πολύ άσχημο. Μας έδειξε πολλά η καραντίνα, με όλα τα κακά που είχε, έκανε και πάρα πολλά καλά. Τα καλά είναι ότι βρήκαμε χρόνο για τις οικογένειές μας και τους εαυτούς μας. Το να μένεις μόνος σου με τον εαυτό σου είναι δύσκολη διαδικασία. Η πρώτη καραντίνα με τα παιδιά μου ήταν φανταστική. Το ευχαριστηθήκαμε και με τα παιδιά και με τον άντρα μου»

«Ο Φώτης είναι πολύ δοτικός και δεν έχει δεύτερες σκέψεις στο συναίσθημά του. Ήμασταν σε ένα σημείο που ήταν ώρα να συναντηθούμε. Δεν έχουμε ανταγωνισμό, εμείς όσο περνάνε τα χρόνια είμαστε πιο ερωτευμένοι. Ασχολούμαστε ο ένας με τον άλλον και δηλώνουμε και την ανάγκη μας. Όταν θέλω βοήθεια τη ζητάω. Εμένα μου ήταν δύσκολο να είμαι αυστηρή με τα παιδιά, ο Φώτης ήταν πιο αυστηρός. Ο χαρακτήρας των παιδιών είναι ανεξέλεγκτος, μας μοιάζουν πολύ και χρειάζονται όρια».

«Αύριο το πρωί θα έκανα ξανά το Booth, ειδικά τώρα που είναι τέτοια η περίοδος και θεωρώ ότι λείπει πολύ. Εγώ είχα ασχοληθεί με την αρχισυνταξία της εκπομπής. Θα ήθελα να τη δω αυτήν την εκπομπή κι ας μην την κάνουμε εμείς. Στεναχωρήθηκα πολύ όταν σταμάτησε. Όλες ήμασταν διαφορετικές, διαφωνούσαμε συνέχεια αλλά δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ. Δεν θέλω να κάνω κανάλι στο YouTube και θεωρώ ότι οι ηθοποιοί δεν πρέπει να έχουν αυτό το άμεσο, γιατί στερεί από τον κόσμο να έρθει στο θέατρο. Ο τρόπος που το κάνει η Σοφία Μουτίδου είναι τέλειος, γιατί κάνει και stand up. Είναι σαρωτική, τη χαζεύω και αν όλα πάνε καλά θα είμαστε μαζί τον χειμώνα».