Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις, μας κάνει λίγο επικίνδυνες»

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2022 11:46

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θα μιλήσω μετά την απόφαση για τον Φιλιππίδη»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Mamma mia και μίλησε για τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Για ακόμα μία φορά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε έξω από τα δόντια για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα τα φερόμενα ως θυματα του ηθοποιού.

«Οι προτάσεις στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή για μένα είναι αρκετά περιορισμένες. Νιώθω ότι το κομμάτι των καταγγελιών έχει συμβάλλει αρκετά σε αυτό. Δε ξέρω τι θα γίνει τηλεοπτικά, ελπίζω να κάνω κάτι που θα μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν είναι ότι στάθηκα δίπλα στα θύματα, έχω υπάρξει θύμα, έχουμε καταγγείλει κάποιους ανθρώπους. Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις μας κάνει μάλλον λίγο επικίνδυνες.

Επειδή είμαστε σε έναν χώρο που συμβαίνουν κατά καιρούς διάφορα πράγματα, νιώθω ότι ίσως θεωρούν ότι είμαστε αρκετά αυστηρές με οτιδήποτε μεμπτό μπορεί να γίνει και είναι αλήθεια αυτό. Αν συμβεί κάτι μπροστά μου, είτε έχει να κάνει με εμένα είτε με οποιονδήποτε άλλο, θα μπω μπροστά. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι»