Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το «καρφί» για τον Θοδωρή Αθερίδη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Ιανουαρίου 2023 09:20

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξέφρασε την ενόχλησή της για τις δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

Μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή στον σταθμό «Pride», η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου τοποθετήθηκε και σχετικά με την πρόταση της εισαγγελέως για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στο «στόχαστρό» της βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης, που έχει τοποθετηθεί υπέρ του Γιώργου Κιμούλη και της θεατρικής του επιστροφής.

«Bγαίνουν άνθρωποι καταγγέλλουν κακές συμπεριφορές και υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι που λένε και κάτι. Και καλά που λένε και κάτι, το να γυρνάνε τη μπιφτέκα είναι που με τρελαίνει εμένα. Βγαίνει η Σοφία Μπεκατώρου και κάνει τις καταγγελίες, βγαίνει ο κύριος Αθερίδης και λέει ‘μπράβο, τολμηρή’ αλλά δεν περίμενε ότι θα βγαίναμε κι εμείς στον δικό μας τον χώρο να πούμε ‘παιδιά, κάπου λίγο ώπα’», τόνισε αρχικά η Αναστασοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Πειράξαμε προφανώς ευαίσθητες χορδές και φίλους φίλων κι από εκεί και πέρα σταμάτησαν τα καλά λόγια. Και λες οκ, δεν σε συμφέρει, δεν θες να κοιτάς τις διαμάχες αλλά δεν συμβαίνει κάπου μακριά από σένα. Συμβαίνει μέσα στον χώρο όπου εργάζεσαι και το να βγαίνεις και να λες τεράστια χαρά έχω για τον Γιώργο Κιμούλη, που είναι φίλος μου, που έχει δει όλες μου τις παραστάσεις, θα επικαλεστώ μόνο μία ατάκα που είπε ο Τσαφούλιας, ‘δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης, αν δεν έχεις υπάρξει σπουδαίος άνθρωπος’».

Αναφορικά με την πρόταση της εισαγγελίας για τον Φιλιππίδη, η Αναστασοπούλου σχολίασε: «Ως ενεργό μέλος της δίκης Φιλιππίδη και μάρτυρας όλων αυτών που συμβαίνουν εκεί μέσα και διαβάζοντας τους τίτλους, θέλω να σας πω ότι υπάρχει πάρα πολλή παραπληροφόρηση. Η εισαγγελέας δεν πρότεινε ποτέ το αθώος αλλά το αθώος λόγω αμφιβολιών. Παρόλα αυτά γράφτηκε ελάχιστα το ‘λόγω αμφιβολιών’, κυρίως γράφτηκε με μεγάλα γράμματα το αθώος και με μικρά το ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού. Μπαίνετε να διαβάζετε λίγο παραπάνω και να είσαστε περισσότερο υποψιασμένοι».