Πηνελόπη Πιτσούλη: «Έκανα τρεις αποβολές! Αν με απάτησε ο άντρας μου, δικαίωμά του»

Συντάκτης: Newsroom

13 Νοεμβρίου 2022 09:40

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Έκανα τρεις αποβολές! Αν με απάτησε ο άντρας μου, δικαίωμά του»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε για την προσπάθεια που έκανε να αποκτήσει παιδιά έχοντας κάνει τρεις αποβολές, ενώ αναφέρθηκε και στην απιστία λέγοντας πως “όποια γυναίκα λέει ‘εμένα ο άνδρας μου ποτέ δεν με απάτησε’ είναι ηλίθια”.

Και πότε πήγατε στη Δραματική Σχολή;

Όταν ήταν η κόρη μας τριών χρόνων, ο Γιώργος μού βρήκε τη Δραματική κι έτσι πήγα στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Και στον τρίτο χρόνο της σχολής έμεινα έγκυος και έκανα τον Άγγελό μας. Ταλαιπωρήθηκα όμως πολύ για να γίνω μητέρα. Έκανα τρεις αποβολές!

Την τέταρτη φορά που έμεινα έγκυος κατάφερα και έκανα τη Σάννυ. Όταν ήρθε η Σάννυ δεν ήθελα άλλο παιδί, γιατί είχα ταλαιπωρηθεί πολύ. Μου έφτανε η Σάννυ, αλλά μετά ήρθε ο Άγγελος και η ευτυχία μου διπλασιάστηκε. Ο άνδρας μου μού είχε πει – και φυσικά συμφώνησα – πως όσα παιδιά ερχόντουσαν θα τα κρατούσαμε. Κατά λάθος κανένα παιδί δεν έρχεται. Ποτέ δεν θα «έριχνα» ένα παιδί.

Ήσασταν όμορφη, έντονη προσωπικότητα, με θαυμαστές, όλα αυτά τα χρόνια, το κομμάτι που λέγεται απιστία – και εκείνος αντίστοιχα – πώς το αντιμετωπίσατε;

Μπορώ να σου πω για εμένα. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να φλερτάρω ή να πάω με έναν άλλο άνδρα. Δεν με ενδιέφερε. Με κάλυπτε ο Γιώργος απόλυτα σε όλους τους τομείς. Όσο για τον Γιώργο, δεν μπορώ να σου πω, γιατί δεν ξέρω. Κι όποια γυναίκα λέει ‘εμένα ο άνδρας μου ποτέ δεν με απάτησε’ είναι ηλίθια.

Από την άλλη, δεν με νοιάζει γιατί ποτέ δεν έλειψε από το σπίτι μας, δεν άλλαξε συμπεριφορά απέναντί μου, πάντα με φρόντιζε. Ό,τι κι αν έκανε, δικαίωμά του είναι. Μόνο να μην ταράζει τα νερά της οικογένειας και ας κάνει ό,τι θέλει. Γι’ αυτό και δεν στάθηκα ποτέ και δεν με ένοιαζε σε αυτά που λένε συνήθως οι γυναίκες ‘υποψιάζομαι αυτό ή εκείνο’. Γιατί ν’ ασχοληθώ με αυτό; Έχει τόσα ενδιαφέροντα η ζωή, είπε στην On Time.