Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει τελειώσει από το θέατρο»

22 Οκτωβρίου 2021 14:06

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει τελειώσει από το θέατρο»

Καλεσμένη στο «Πρωινό» την Παρασκευή ήταν η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Η ηθοποιός, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Μίλησε για τη συνεργασία τους και το πώς έπεσε από τα σύννεφα όταν βγήκαν στο φως τα γεγονότα για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Ήταν κεραυνός εν αιθρία. Ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος, δοτικός, στην ώρα του. Κάποιοι μου είχαν πει: «Με τον Φιλιππίδη; Είναι κέρατο βερνικωμένο»!

Κι εγώ είδα το ακριβώς αντίθετο. Μου είχαν πει ότι είναι ένα ιδιότροπο πλάσμα και κακό. Δεν το είδα αυτό. Και όταν ξαφνικά βγήκαν όλα αυτά, είπε: «Ο Χριστός και η Παναγία».

Δεν δικαιολογώ κανέναν. Μια κυρία είπε κάποια στιγμή «μα είχε μια αδυναμία». Για τον εαυτό του, όχι για να επηρεάζει τους άλλους.

Να το βγάζει επάνω του, όχι στους άλλους. Δεν το δέχομαι. Γιατί τα έκανε όλα αυτά και τι κενά αέρος είχε μέσα στο μυαλό του, στην ψυχή του και βγήκε αυτό το τερατούργημα.

Είναι τερατώδη αυτά που άκουσα. Δεν το χωράει ο νους ενός ανθρώπου αυτό το πράγμα».

«Τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν τον γνώρισα ποτέ, ευτυχώς δεν έτυχε και δεν θα συμβεί και ποτέ», ανέφερε η Πηνελόπη Πιτσούλη και συνέχισε:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει τελειώσει από το θέατρο. Δεν νομίζω ούτε να δουλέψει κανείς μαζί του, ούτε να βρει θέατρο να παίξει.

Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν ήταν και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ. Ένα περίεργο παιδί.

Αν δώσεις το γήπεδο και τη μπάλα σε έναν άνθρωπο κάνει ό,τι θέλει και πάντα πιστεύει ότι οι γύρω του είναι υποδεέστεροι από αυτόν».