Πηνελόπη Πιτσούλη: «Οι δυσκολότερες στιγμές μου ήταν οι αποβολές μου»

Συντάκτης: Newsroom

15 Οκτωβρίου 2022 14:23

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Οι δυσκολότερες στιγμές μου ήταν οι αποβολές μου»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» που πρωταγωνιστεί αλλά και στις δυσκολότερες στιγμές στη ζωή της.

«Στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη είμαι η μαμά του Σπύρου Πουλή και πεθερά της Κατερίνας Ζαρίφη, την βασανίζω την κοπέλα. Νομίζω ότι είμαι από τις καλύτερες πεθερές, αγαπάω την νύφη μου, γιατί αγαπάει τον γιο μου και μεγαλώνει σωστά τα εγγόνια μου».

«Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε αστραπιαία. Από την πρώτη ημέρα του γάμου, είπαμε με τον άνδρα μου να μην πούμε ποτέ τη λέξη χωρίζουμε. Ο άνδρας μου από τα πρώτα χρόνια του γάμου με φωνάζει τσικό και εγώ τον λέω μπίμπο».

«Οι δυσκολότερες στιγμές μου ήταν οι αποβολές μου, είχα μία χαλάρωση τραχήλου, έκανα την κόρη μου και είπα άλλο παιδί δεν κάνω».

Πιτσούλη για Φιλιππίδη: «Μου είχαν πει ότι στον “Πλάτανο” θα περάσω δύσκολα με τον Πέτρο»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στην εκπομπή του Mega, «Τι λες τώρα». Η Πηνελόπη Πιτσούλη μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Τρέχω και δεν φτάνω. Το καλοκαίρι θα το περάσω μέσα στο πλατό και στα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”. Στη σειρά είμαι πεθερά της Κατερίνας Ζαρίφη και της κάνω τη ζωή δύσκολη, διότι ο γιος μου είναι μαμάκιας. Με τον σύζυγό μου κλείσαμε 56 χρόνια γάμου.

Ο γάμος δεν είναι εύκολη υπόθεση, θέλει υπομονή και υποχωρήσεις. Δεν είπαμε ποτέ τη λέξη “χωρίζουμε” και δεν κρατούσαμε ποτέ πείσμα και θυμό. Ο Θανάσης Βέγγος ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος πάνω στη γη, πολύ καλός φίλος», είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε:

«Μου είχαν πει ότι στον “Πλάτανο” θα περάσω δύσκολα με τον Πέτρο. Ότι αργεί, ότι κάνει βεντετιλίκια και κλωτσάει. Ήταν, όμως, πάντα στην ώρα του. Έπεσα από τα σύννεφα με τόσα χυδαία πράγματα που άκουσα. Εγώ είμαι πάντα με το θύμα και όχι με τον θύτη».

Όσον αφορά τον Παύλο Χαϊκάλη τόνισε: «Θα παρασύρθηκε από την ταινία “Safe Sex” που είχαμε κάνει. Ο Παύλος είναι ένας βουτυρομπεμπές, ένα παιδάκι, άκακο πλάσμα. Δουλέψαμε μαζί, μες την καλή χαρά, με τα ζώδιά του, τη δίαιτά του. Αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ τον Παυλίνο… σκανδαλιάρη».

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Τι έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης; Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη για ακόμα μία φορά μίλησε έξω από τα δόντια για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόσφατη τηλεοπτική της συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ. Η Πηνελόπη Πιτσούλη εξομολογήθηκε ότι στην αδελφή της την είχαν προειδοποιήσει για την κακή συμπεριφορά που επιδεικνύει ο Πέτρος Φιλιππίδης προς τους συναδέλφους του.

“Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι… κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω.

Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. Ερχόταν πάντα με τα καλούδια του, γλυκά, τυροπιτάκια. Ήταν τυπικός, κύριος και καλός. Ο Πέτρος θα μαραζώσει χωρίς θέατρο”.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε και για τον Παύλο Χαϊκάλη και για τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την συμπεριφορά του απέναντι στις φοιτήτριες της σχολής στην οποία δίδασκε υποκριτική:

«Κάτι έγινε με τον Παύλο και τα έβαλαν μαζί του. Ούτε αυτό το κατάλαβα. Τι έκανε μωρέ ο Παύλος; Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ».

Η Πηνελόπη Πιτσούλη αναφέρθηκε και στον πρόσφατο καβγά της με τον Γιάννη Φλωρινιώτη στην παράσταση που θα πρωταγωνιστούσε στην Κύπρο.

«Δεν τσακώθηκα εγώ με τον Φλωρινιώτη. Αυτός τσακώθηκε με τον εαυτό του».

Λόγω των αποκαλύψεων γύρω από το όνομά του Παύλου Χαϊκάλη η εταιρεία παραγωγής της ταινίας που πρωταγωνιστούσε είχε αποφασίσει να αφαιρέσει την εικόνα του μέσα από το τελικό υλικό προβολής προκαλώντας την οργή του ηθοποιού

«Ο κύριος Μαρκίδης δεν επικοινώνησε μαζί μου σχετικά με την αντικατάστασή μου. Εγώ τον καταλαβαίνω. Αν του ζήτησαν κάποια κανάλια ότι δεν με θέλουν, ο άνθρωπος επαγγελματίας είναι.

Και ο Σωτήρης Καλυβάτσης καλά έκανε, επαγγελματίας ηθοποιός είναι. Εδώ αρχίζει και ξυπνάει κάτι, κάτι δεν είναι σοβαρό για να γίνονται τέτοια πράγματα, κάτι άλλο συμβαίνει, δεν μπορεί να είναι όλη αυτή η διαδικασία…”.