Ποιος είναι ο μεσιέ δίπλα στην Πηνελόπη Πλάκα – δες την και με μαγιό, στο πρώτο της μπάνιο για φέτος

Δημοσιεύθηκε: 14 Ιουνίου 2019 20:30
Ποιος είναι ο μεσιέ δίπλα στην Πηνελόπη Πλάκα - δες την και με μαγιό, στο πρώτο της μπάνιο για φέτος

Ποιος είναι ο μεσιέ δίπλα στην Πηνελόπη Πλάκα, για τον οποίον μοιάζει τόσο περήφανη κιόλας; Τρέχει κάτι μεταξύ τους; Κάτι μάς θύμιζε το πρόσωπό του, δεν ήμασταν, όμως, σίγουροι. Οπότε, είπαμε ν΄αποταθούμε στην ίδια την (πεντάμορφη) ηθοποιό.

Η πρώτη μας συνάντηση , η πρώτη μας λήψη και η τελευταία μας σκηνή για φέτος. Για κάθε ηθοποιό ο σκηνοθέτης του, είναι ο δάσκαλος του. Σε ευχαριστώ για όλα...Κύριες και κύριοι ο Ανδρέας Μορφονιος που περσι το καλοκαιρι μου ζήτησε να πετάξω μια φριτέζα. —————————————————𝙏𝙚𝙖𝙢 𝙈𝙤𝙧𝙛𝙤𝙣𝙞𝙤𝙨 #director #actress #friends #happytogether #season1 #petatifriteza #thanksforeverything #team #morfonios #tv #tvseries 🥇

«H πρώτη μας συνάντηση , η πρώτη μας λήψη και η τελευταία μας σκηνή για φέτος. Για κάθε ηθοποιό ο σκηνοθέτης του, είναι ο δάσκαλος του. Σε ευχαριστώ για όλα…Κύριες και κύριοι ο Ανδρέας Μορφονιός, που πέρσι το καλοκαιρι μου ζήτησε να πετάξω μια φριτέζα. »

Μάλιστα, κυρίες και κύριοι. Το ξεκαθαρίσαμε. Δεν υπάρχει love story στον ορίζοντα. Όσο για την Πηνελόπη, έχει αδυνατίσει αρκετά και ποζάρει -κουκλίστικα-στα μαγιό της by the sea. Nαι, ναι κι εκείνη ξεκίνησε τα μπανάκια. Και πολύ καλά κάνει.

Μότο: «Η καλή μέρα απ’ τη βουτιά φαίνεται». Ντ’ ακόρντο, αγαπάκι (μας).

TIP

Η Πηνελόπη, σε αυτή τη φάση, δεν κάνει κουβέντα για τα προσωπικά της. Αν έχει κάτι, το κρατάει για πέντε-έξι άτομα, τους πολύ-πολύ οικείους της. Δεν είναι κιόλας τρελά εξωστρεφής. Έχει «φάει τα μούτρα» της κιόλας με τη δημοσιοποίηση κάποιων ιστοριών, οπότε… μαζί της.

Ντονατέλλα Αδάμου

• η καλή βουτιά από το πρωί φαίνεται • ————————————————— #morning #sea #salty #sun #weekend #sunday #summervibes #summer #summerstyle #happy #girl 💦