Πηνελόπη Πλάκα: «Πρέπει να ρωτάμε τους ανθρώπους αν θέλουν να παντρευτούν;»

Συντάκτης: Newsroom

15 Αυγούστου 2022 08:50

Πηνελόπη Πλάκα: «Πρέπει να ρωτάμε τους ανθρώπους αν θέλουν να παντρευτούν;»

Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο να κάνει έναν γάμο με τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της με τον οποίο συγκατοικούν

Η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα συνεχίζει για τρίτη χρονιά στην σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο της ΕΡΤ και μίλησε στην Κορύνα Μαντάγαρη για την Real. Απαντώντας διαλλακτικά στην ερώτηση αν θέλουν να παντρευτούν.  Επίσης έδωσε απάντηση και σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού. Είτε αυτό είμαι βιολογικό είτε όχι. Ενώ όπως είπε είναι ανοιχτή σε όλα.

Στη σειρά υποδύεσαι μια κοπέλα που έφυγε από την πόλη και βρήκε τον έρωτα στο χωριό, στο πλευρό του Παναγή, τον οποίο παντρεύτηκε. Στη ζωή σου σκέφτεσαι να παντρευτείς;

Πρέπει να ρωτάμε τους ανθρώπους αν θέλουν να παντρευτούν; Δεν ξέρω τι να σου πω, μπορεί ναι, μπορεί και όχι.

Όμως, τα τελευταία τέσσερα χρόνια είσαι σε σχέση…

Είμαι σε σχέση, αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν να παντρευτούν ούτε να κάνουν παιδί. Το ότι είμαστε σε σχέση δεν σημαίνει ότι δέσαμε τον γάιδαρο μας και θα κάνουμε ότι μας έχει μάθει η κοινωνία. Δύο άνθρωποι είναι σε σχέση γιατί είναι καλά, είναι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

Είναι επιλογή και όχι επιταγή της κοινωνίας. Επειδή πιστεύω πολύ στον Θεό και στη θρησκεία μας, βλέπω τον γάμο ως ευλογία, γιατί ξεκινάς με έναν άνθρωπο να δημιουργήσεις οικογένεια. Για εμένα ο γάμος ισούται με την οικογένεια. Δεν θα παντρευτώ επειδή είμαι τέσσερα χρόνια σε σχέση, αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν κάποια στιγμή παντρευτώ, θα το κάνω για να πάρω την ευλογία να δημιουργήσω οικογένεια και φυσικά επειδή μου αρέσουν και τα πάρτι, θα κάνω και ένα πάρτι… αλλά δεν είναι ο σκοπός το πάρτι.

Θα έκανες παιδί εκτός γάμου;

Εξαρτάται… Και μόνη μου να έκανα παιδί και το να υιοθετούσα παιδί θα μου ήταν το ίδιο. Γενικά, αν φτάσω στο σημείο να θέλω να κάνω παιδί, είμαι ανοιχτή σε όλα.