Πώς σου πάει το καρό: τα βλέπω -και τα βλέπεις- όλα τετράγωνα (οι top 5 επιλογές σου)

20 Νοεμβρίου 2018 09:08

Καρό λοιπόν καταρχήν έχει το “μενού” σήμερα. Το print που “αγαπάει” τα θηλυκά, που είναι πάντα μόδα, που φοριέται κάθε εποχή. Αυτή τη φορά μάς ενέπνευσαν οι Παριζιάνες και κάνουμε focus σε αυτό: Παριζιάνες που συνδυάζουν και καρό με καρό μεταξύ τους, πλην όμως στο ένα κομμάτι το καρό μοτίβο ίσα που φαίνεται και στο άλλο κάνει μπαμ, άρα δεν είναι τόσο “χτυπητά” αντιαισθητικό. Μάλιστα, προσθέτουν και ζώνες στα καρό σακάκια τους -και όχι μόνο βέβαια-, κάτι που είναι απόλυτο trend ειδικά γι’ αυτή τη σεζόν.
Και μεγαλύτερα τετράγωνα (καρό δηλαδή, μην ξεχνιόμαστε) περιλαμβάνει το concept και τύπου 70s που είναι ακόμα πιο ραφινάτα και αριστοκρατικά, ειδικά σε φορέματα σε nude/μπεζ τόνους. Επίσης, μακριά παλτό με καρό που θυμίζουν παλιά σκοτσέζικα και βρετανικά έργα αλά “Σέρλοκ Χολμς”: Θυμηθείτε με, τα μάξι παλτό αυτόν τον χειμώνα θα φορεθούν πολύ, μην τολμήσετε όμως όσες δεν είστε άνω από 1,70 μ. να τα επιλέξετε γιατί η εικόνα που θα βγάζετε προς τα έξω είναι πως το ρούχο σάς φοράει και όχι εσείς αυτό. Δείτε επομένως προτάσεις, πάρτε ιδέες και όπως πάντα, καλό shopping κορίτσια.
TIP Τα κομμάτια με ψιλό καρό κολακεύουν κάθε σιλουέτα ανεξαιρέτως. Άρα, είναι πιο… βολικά για όλες, έχετέ το στο νου σας!
Jeans + jumper + long coat + trainers | Aw17 Street Style, Tomboy Street Style, Sneakers Street Style, Street Girl, Vintage Street Styles, Winter Street Styles, Winter Style, Snow Style, New York Fashion Week 2017
Classically styled
Ένα ή και δύο καρό παλτό
#streetstyle #suits
Καρό κοστούμι και καρό σακάκι
LOOKS MONOCROMÁTICOS SÃO A APOSTA DA VEZ - Trend Hunters - Blog de moda, beleza, viagem e gastronomia
Καρό γιλέκο σ’ ένα total plaid look
See and shop our easy and affordable thanksgiving outfit ideas for every type of celebration!
Kαρό φούστα, ασύμμετρη