Πλατινένια η Ελένη Φουρέιρα (φωτογραφίες)

16 Δεκεμβρίου 2018 18:38

Έγινε πλατινένια η «Βασίλισσα». Κυριολεκτικά. Και το γιόρτασε δεόντως. Η Ελένη Φουρέιρα, που χάρισε την δεύτερη θέση στην Κύπρο στην φετινή Eurovision με το «Fuego», «ξεπούλησε». Το άλμπουμ της έγινε πλατινένιο και στη σχετική απονομή, εκείνη, χαμογελαστή και συγκινημένη παρέλαβε τον δίσκο. Όπως ήταν επόμενο, ευχαρίστησε τον κόσμο και τη δισκογραφική της εταιρεία για την αγάπη και τη στήριξη.

Ελένη Φουρέιρα - Christmas Music Festival - Village Ρέντη

Κατόπιν, ερμήνευσε με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει τις επιτυχίες της, ξεσηκώνοντας το κοινό με τα τραγούδια της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία. Την απονομή για τις πλατινένιες φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις του album έκανε ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος.

Ελένη Φουρέιρα - απονομή - Christmas Music Festival - Village Ρέντη

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν κριτή στο X-Factor, τις διέψευσε κατηγορηματικά: «Περιμένω ν’ αρχίσει το La Banda, δεν θα πάρω σβάρνα όλα τα ριάλιτι», τόνισε.

Ελένη Φουρέιρα - Christmas Music Festival - Village Ρέντη

TIP 

Ελένη Φουρέιρα - Christmas Music Festival - Village Ρέντη

Οι πλατινένιες πωλήσεις της «Βασίλισσας» έρχονται ενώ συνεχίζει την πολύμηνη sold out περιοδεία της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα, το «Fuego» εξακολουθεί να γνωρίζει τεράστια επιτυχία ανά την Ευρώπη. Έχει γίνει πλατινένιο στην Ισπανία και χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία. Το νέο της τραγούδι «Tomame» της συνεχίζει  την άκρως επιτυχημένη πορεία του.