Πλεύρης για Σιακαβάρα: Τι απάντησε στον Κούγια

Συντάκτης: Newsroom

10 Νοεμβρίου 2023 10:15

Σιγά μην δεν απαντούσε ο Πλεύρης στον Κούγια για την  καψούρα του την Σιακαβάρα.

Σε βραδινή έξοδο που τον  συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών μεταξύ άλλων, ο 83χρονος νομικός ρωτήθηκε για τις ενδυματολογικές επιλογές της αγαπημένης του, Τζόρτζια Σιακαβάρα καθώς και για τα όσα έχει πει ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αλέξης Κούγιας για εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δήλωσε αρχικά: «Δεν ασχολούμαι με αυτά εγώ, μου αρέσουν όμως οι επιλογές της. Θα πάμε road trip με την Τζόρτζια στο Μενίδι».

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ανέφερε για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια: «Η αυτογελιοποίηση είναι κάτι κακό, ναι. Χειρότερο είναι η αυτοϊκανοποίηση. Δυστυχώς αγάπησα την κα Σιακαβάρα χωρίς να τον ρωτήσω».

Σχετικά με τη σάτιρα από τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης αρκέστηκε να πει: «Παλιά υπήρχαν στους βασιλείς οι γελωτοποιοί, τώρα στη δημοκρατία υπάρχουν οι γελωτοποιοί τον λαό να γελάει».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

«Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι πατέρας ενός εξαιρετικού συναδέλφου Υπουργού. Το πρώτο που πρέπει να σκεφτόμαστε σε αυτές τις ηλικίες είναι τα παιδιά μας. Ξέρετε τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Και το κυριότερο από όλα, όσο μεγαλώνεις πρέπει να προσέχουμε όλοι την αυτογελοιοποίηση. Το θέμα της προσωπικής αξιοπρέπειας είναι πολύ σημαντικό από κάθε άποψη.

Δηλώνω έκπληκτος! Ποτέ δε συμφωνούσα με τις απόψεις του βέβαια. Ελάχιστες φορές είχαμε συνυπάρξει στα δικαστήρια. Περισσότερο ασχολούνταν με την πολιτική και μάλιστα με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ και επί Χούντας και αργότερα η δική του πολιτική επιλογή. Πολλές φορές αυτά που έλεγε με αηδίαζαν. Άλλωστε είναι γνωστό ότι προέρχομαι από μια περιοχή που είχε άλλες αξίες και αρχές πραγματικών αριστερών», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στο Πρωινό.