“Πλήρωνε” όσο-όσο για να μην κυκλοφορήσουν: 10 φώτο της Βουγιουκλάκη πριν τις πλαστικές, πραγματικά αγνώριστη

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιουνίου 2024 15:23

Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν και παραμένει ένα εμβληματικό πρόσωπο που απασχολεί το κοινό, ακόμα και δεκαετίες μετά την εποχή της. Το εξαιρετικό της ταλέντο και η αψεγάδιαστη εικόνα της ήταν οι παράγοντες που την οδήγησαν στην κορυφή του ελληνικού κινηματογράφου.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η Έμφαση στην Εμφάνιση

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έδινε τεράστια σημασία στην εικόνα της, γεγονός που την οδήγησε σε αισθητικές επεμβάσεις. Η πρώτη σημαντική αλλαγή που έκανε ήταν στο χρώμα των μαλλιών της. Όσον αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις, είναι γνωστό ότι είχε διορθώσει τη μύτη της.

Η Αλίκη άλλαξε τον τρόπο που κινούνταν οι σταρ της εποχής, φέρνοντας μια νέα αισθητική και στυλ στον χώρο του θεάματος. Δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην εικόνα της, έκανε ό,τι θεωρούσε καλύτερο για να διατηρεί την εμφάνισή της σε άριστη κατάσταση.

Φωτογραφικά από την Παιδική Ηλικία της Αλίκης

Φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της Αλίκης μαρτυρούν τις αλλαγές στην εμφάνισή της, παρουσιάζοντας όμως και πάλι ένα κορίτσι που ήταν πάντα πανέμορφο και χαμογελαστό.

Όλα “στη φόρα” 28 χρόνια μετά τον θάνατό της: «Η Αλίκη δεν ήταν καλός άνθρωπος οι φιλίες της εξαρτιόταν από…»

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε εκφράσει δημόσια την άποψή του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, μιλώντας με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για την αείμνηστη ηθοποιό. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό “ΕΓΩ”, ο Χατζηφωτίου χαρακτήρισε την Βουγιουκλάκη ως “κακό κορίτσι” και περιέγραψε την ένταση και τον «πόλεμο» που υπήρχε μεταξύ τους.

Επίσης, ο Χατζηφωτίου είχε αναφερθεί στις σχέσεις της Τζένης Καρέζη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, καθώς και στο δικό του διαζύγιο με την Καρέζη και την μετέπειτα σχέση τους.

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ζάχος Χατζηφωτίου: Τα Όσα Ανέφερε

«Ας μη συζητήσουμε για την Αλίκη. Δεν ήταν καλό κορίτσι. Βέβαια έφταιγε και η Καρέζη. Η Τζένη στο γάμο μας κάλεσε όλο το ελληνικό θέατρο εκτός από την Αλίκη.

Ήταν φίλες μόνο όταν πήγαιναν καλά και οι δύο. Η φιλία τους εξαρτιόταν από το πόσα εισιτήρια έκοβε η καθεμία.Στο σινεμά νικούσε η Αλίκη. Στο θέατρο ποτέ», είπε χαρακτηριστικά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Τζένη Καρέζη μετά το διαζύγιό τους. «Με την Τζένη έκανα παρέα αφού χωρίσαμε. Όταν αρρώστησε, βρήκα έναν άριστο γιατρό στο Λονδίνο. “Εχω χειρουργήσει χίλιες με το ίδιο πρόβλημα και ζουν όλες”, μου είπε. Είχα έτοιμο τον Εγγλέζο, όμως ο “άλλος” την έστειλε στη Ρωσία.

Τίποτα δεν είχε. Είχε έναν καρκίνο στο περιθώριο της μήτρας. Η κόρη μου είχε το ίδιο πράγμα. Και εγχειρίστηκε. Δεν μας το είπε. Πήγε μόνη της στην Αμερική. Το μάθαμε όταν μας τηλεφώνησε μετά από το ξενοδοχείο», είπε.