Πλούσια μέρα αστρολογικά η σημερινή καθώς τα παιχνίδια της Αφροδίτης δονούν την ατμόσφαιρα και επηρεάζουν καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Δημοσιεύθηκε: 6 Σεπτεμβρίου 2021 07:45
Πλούσια μέρα αστρολογικά η σημερινή καθώς τα παιχνίδια της Αφροδίτης δονούν την ατμόσφαιρα και επηρεάζουν καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να είναι έντονο τις πρωινές ώρες δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε κόντρες. Λόγω των ανασφαλειών και των φόβων που επηρεάζουν τη σκέψη μας.

Πλούσια μέρα αστρολογικά η σημερινή καθώς τα παιχνίδια της Αφροδίτης δονούν την ατμόσφαιρα και επηρεάζουν καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις επηρεάζονται καταλυτικά από παρασκηνιακές διεργασίες. Και κατώτερα συναισθήματα που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε κάτω από ήρεμες συνθήκες.

Οικονομικές και αισθηματικές σχέσεις μπορεί να τιναχτούν στον αέρα λόγω της ανάγκης για εξουσία. Και της διάθεσης να κατευθύνουμε τα πρόσωπα κατά το δοκούν. Προσοχή καθώς οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες αν δεν ελέγξουμε την υπερένταση που νιώθουμε.

Ο Άρης από την Παρθένο και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βοηθά να δρομολογήσουμε εργασιακά.

Και καθημερινά ζητήματα με αποφασιστικότητα, σθένος, έντονη διαίσθηση. Οι συγκυρίες είναι οι καλύτερες για οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να υπάρξουν κάπως διεκδικούμε αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν από τον εργασιακό χώρο. Παράλληλα βρίσκουμε την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό που απαιτείται για να προχωρήσουμε. Σε σχέση με υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουμε αναλάβει. Οι λύσεις που θα δώσουμε θα είναι άκρως αποτελεσματικές και θα ικανοποιήσουν εργασιακό περιβάλλον.

Αργότερα μέσα στην ημέρα η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο δίνοντας μας την ευκαιρία να βρούμε λύσεις σε συναισθηματικό επίπεδο που θα είναι άκρως ικανοποιητικές. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από εμμονές και προκαταλήψεις που μας έχουν προκαλέσει παλαιότερες καταστάσεις.

Η Σελήνη τα ξημερώματα περνάει στην Παρθένο βοηθώντας μας να συγκεντρωθούμε σε καθημερινές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσουμε. Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσουμε τη γρήγορη αντίληψη και σκέψη που διαθέτουμε ώστε να βρούμε τις κατάλληλες δυνατές λύσεις. Άλλωστε βρισκόμαστε μία μέρα πριν τη νέα σελήνη στην Παρθένο. Και θα μας δώσει την ευκαιρία να αλλάξουμε με ριζικό τρόπο τα δεδομένα στον εργασιακό χώρο. Γιαι να προχωρήσουμε σε μία καθημερινότητα που μας εκφράζει, μακριά από την ρουτίνα και την βαρεμάρα.

Η όψη χιαστί της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί μέσα στην ημέρα να μας βάλει σε προβληματισμό και κατήφεια. Φαίνεται ότι υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια αρχικά. Αντιμετωπίζοντας ρεαλιστικά τα πράγματα θα δούμε ότι όλα μπορούμε να τα ξεπεράσουμε με αποφασιστικότητα, σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα.

myastro