Ξεκινά η διαγωνιστική φάση του MasterChef 5: το πρώτο mystery box απόψε

Δημοσιεύθηκε: 15 Φεβρουαρίου 2021 21:00
Ξεκινά η διαγωνιστική φάση του MasterChef 5: το πρώτο mystery box απόψε

Ποδαρικό” στη διαγωνιστική φάση του MasterChef 5, και η πρώτη εβδομάδα δοκιμασιών του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού, ξεκινάει – με τι άλλο; -με το πολυαγαπημένο Mystery Box. Οι 24 νέοι φιλόδοξοι μάγειρες έχουν “γευθεί” ήδη πολλές εκπλήξεις και το κουτί μυστηρίου φέρνει ακόμα μια!

Το πρώτο Mystery Box διεγείρει τη φαντασία αλλά και την ανυπομονησία των διαγωνιζόμενων, καθώς έρχεται να εκπληρώσει την επιθυμία ενός μικρού θαυμαστή του MasterChef από το “Make A Wish”, του Θάνου, με υλικά δικής του έμπνευσης.

Έχοντας περάσει όμως δια πυρός και σιδήρου για να μπουν στον διαγωνισμό, οι 24 διαπιστώνουν πως τα πράγματα φέτος είναι πολύ πιο δύσκολα, σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές. Κάποιοι, έχοντας πλήρη άγνοια κινδύνου, δοκιμάζουν τα όρια τους, πιστεύοντας πολύ στο πιάτο τους. Στέκονται όμως τυχεροί, σε αυτή τη φάση της πρώτης ημέρας, αφού οι chef κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν δοκιμάζουν όλα τα πιάτα.

Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο με το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας. Μια αναπάντεχη νίκη στο Mystery Box δείχνει το πραγματικό πρόσωπο κάποιων διαγωνιζόμενων και τα σχόλια τους πληγώνουν.

Τα αποτελέσματα του Τεστ Δημιουργικότητας είναι ολέθρια! Εγωισμοί και έπαρση γκρεμίζονται. Το κυνήγι διεκδίκησης για την κάρτα ασυλίας ξεκινά και ένα μοναδικό πλεονέκτημα, που θα επηρεάσει την πορεία όλου του παιχνιδιού, περιμένει τον έναν και μοναδικό νικητή του 1ου Τεστ Δημιουργικότητας!

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.