Ποια είναι η άποψη της Σμαράγδας Καρύδη για το γάμο;

Δημοσιεύθηκε: 07/10/2019 19:01
Ποια είναι η άποψη της Σμαράγδας Καρύδη για το γάμο;

Την άποψή της για το γάμο και τις σχέσεις συμβιβασμού εξέφρασε η Σμαράγδα Καρύδη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη…
«Το νόμιμο του γάμου δεν μου αρέσει, μου ακούγεται κάπως. Δεν φαντάζομαι να πεθαίνω μόνη μου, αλλά με φαντάζομαι γριά να πεθαίνω χεράκι-χεράκι με τον γέρο μου στο παγκάκι», είπε η ηθοποιός
Επίσης η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε όταν φόρεσε νυφικό, αλλά και γενικά στον θεσμό του γάμου, ενώ αποκάλυψε και τι ρόλο παίζει στη ζωή της ο έρωτας.
Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε: «Το νυφικό δεν με συγκινεί καθόλου. Δεν με έχω φανταστεί ποτέ. Μου δημιουργεί θλίψη, με στενοχωρεί η εικόνα του γάμου και του νυφικού. Αυτή η δέσμευση του «για πάντα» με ενοχλεί. Φαντάσου πως όταν αγόρασα σπίτι, μου φάνηκε σαν «τάφος». Τελικά το νοίκιασα και ζω αλλού. Έχω έναν εαυτό αισιόδοξο και με αυτοπεποίθηση που με σπρώχνει μπροστά και έναν φοβικό που με τραβάει πίσω. Το πρόβλημα με τον χρόνο είναι ότι δεν έχει σταματημό. Γενικά είμαι οκ, έχω καλή σχέση με τον εαυτό μου, αλλά κάποιες φορές περνάω κρίση και δεν μου αρέσουν πολλά πάνω μου. Δεν θα αγγίξω την τελειότητα, το έχω αποδεχτεί. Προσπαθώ όμως να είμαι cool. Τα πρώτα χρόνια στη δουλειά κρατούσα πολλές άμυνες από τον φόβο μου και πολλοί πίστευαν πως είμαι σνομπ. Ο έρωτας στη ζωή μου παίζει τον ρόλο που παίζει σε όλους τους άλλους. Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου ζευγαρωμένο. Δεν με έχω στο κεφάλι μου ως μια γυναίκα που ζει μόνη της και τα κάνει όλα μόνη της. Δεν με βλέπω έτσι. Το νόμιμο του γάμου δεν μου αρέσει, μου ακούγεται κάπως. Δεν φαντάζομαι να πεθαίνω μόνη μου, αλλά με φαντάζομαι γριά να πεθαίνω χεράκι-χεράκι με τον γέρο μου στο παγκάκι».