Ποιά είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας από 04 εως 10 Μαρτίου 2024.

Συντάκτης: Newsroom

4 Μαρτίου 2024 19:30

Ποιά είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας από 04 εως 10 Μαρτίου 2024.

Μια εβδομάδα με αρκετές δυσκολίες που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.

 

Η εβδομάδα ξεκινάει με το υπέροχο εξάγωνο μεταξύ του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να κλείσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια. Ευνοεί ιδιαίτερα τα ταξίδια και τις μετακινήσεις στο εξωτερικό. Επηρεάζει τους Ταύρους, Σκορπιούς, Ιχθύς και Παρθένους γεννημένους το τέλος του 4ου πενθημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 18η, 19η, και 20η μοίρα. Είναι μια υπέροχη όψη, που βοηθάει όσους επηρεάζει να λύσουν προβλήματα που τους απασχολούν και να βελτιώσουν την ζωή τους.

Ακολουθεί μια εξίσου όμορφη όψη, το εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο του Υδροχόου, με τον Βόρειο Δεσμό, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια όψη, που σε συνδυασμό με την επόμενη κοντινή όψη, το εξάγωνο που σχηματίζει ο Άρης αμέσως μετά, με τον Χείρωνα, δίνει την ευκαιρία για σημαντική επιτυχία και νέα ξεκινήματα σε Υδροχόους, Λέοντες , Κριούς και Ζυγούς.

Στα μέσα της εβδομάδας, το 4ο πενθήμερο των προαναφερθέντων ζωδίων, θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει στόχους , που εδώ και καιρό πάλευε, αλλά δεν τα είχε καταφέρει και να απελευθερωθεί από καταστάσεις που του χαλούσαν την ψυχολογία. Επηρεάζει όπως προαναφέραμε, το 4ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 16η,17η και 18η μοίρα. Ακολουθεί μια αρκετά απαιτητική όψη, η οποία θέλει ιδιαίτερη διαχείριση και προσοχή.

Η σύνοδος μεταξύ του Ερμή, από το ζώδιο των Ιχθύων και του Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται και εκείνος στο ίδιο ζώδιο. Είναι μια όψη που ελλοχεύει ο κίνδυνος για λανθασμένες εκτιμήσεις καταστάσεων, παρερμηνεύσεων, παρεξηγήσεων, αλλά και κίνδυνος διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, καθώς και να πέσετε θύματα επιτήδειων. Ιδιαίτερη προσοχή, πρέπει να έχουν οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες  γεννημένοι το 6ο πενθήμερο, και όσοι έχουν πλανήτες στην 26η, 27η και 28η μοίρα.

Η τελευταία μέρα την εβδομάδας έχει τις περισσότερες όψεις, καθώς και τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Η οποία είναι πολύ σημαντική και ιδιαίτερα βοηθητική για νέα ξεκινήματα, δίνοντας την απίστευτη δυναμική της, για ανανέωση και νέες προοπτικές, μέσα πάντα από εντάσεις απαιτώντας δομημένη και σωστή προσπάθεια. Επηρεάζει κυρίως Παρθένους και Ιχθύς γεννημένους τέλος 3ου, αρχές 4ου  πενθήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

Ακολουθεί μια δύσκολη και απαιτητική όψη, το τετράγωνο του Άρη, από το ζώδιο του Υδροχόου, με τον Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια όψη που φέρνει νεύρα και υπερένταση, προκαλεί παρεξηγήσεις και επιθετικότητα σε όσους επηρεάζει. Ενώ, υπάρχει βιασύνη  και σε συνδυασμό με την ένταση, έχουμε τον κίνδυνο ατυχημάτων. Επηρεάζει Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, γεννημένους τέλος του 4ου πενθήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 18η, 19η 20η και 21η μοίρα.

Στη συνέχεια, έχουμε το εξάγωνο μεταξύ του Ηλίου, από το ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού, από το ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια πολύ βοηθητική όψη που δίνει την ευκαιρία για ταξίδια, διεκπεραίωση και ολοκλήρωση στόχων καθώς και επιθυμιών. Επηρεάζει κυρίως τους Ιχθύς και τους Παρθένους και δευτερευόντως τους Ταύρους και τους Σκορπιούς. Τέλος, έχουμε την αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος από το ζώδιο των Ιχθύων, μια όχι και τόσο καλή θέση, μεταπηδά στο ζώδιο του Κριού. Είναι σαφώς μια καλύτερη θέση για τον Ερμή, καθώς παύει να ονειροπολεί και να έχει αδυναμία συγκέντρωσης από την μία, από την άλλη όμως, θέλει ιδιαίτερη διαχείριση γιατί βιάζεται υπερβολικά, με αποτέλεσμα να ξεχνάει και να παραλείπει πράγματα και καταστάσεις.

Ευνοημένοι, σαφώς από αυτή την μετάβαση είναι οι Κριοί, Καρκίνοι , Ζυγοί και Αιγόκεροι, που βλέπουν τη ζωή τους να ξεκολλά και να προχωράει επιτέλους με πιο γρήγορους ρυθμούς, ενώ Τοξότες και Λέοντες έχουν τύχη στον τομέα των ερωτικών τους , και όχι μόνο. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0 ,1η και 2η μοίρα. 

Από την Μαρία Σόγια 

ΚΡΙΟΣ – Ευκαιρία να πετύχετε στόχους και όνειρα

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Το εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο του Υδροχόου, με τον Βόρειο Δεσμό, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, είναι μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική για εσάς. Δίνει την ευκαιρία για σημαντική επιτυχία και νέα ξεκινήματα ,σε όσους επηρεάζει. Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε στόχους , που εδώ και καιρό παλεύατε αλλά δεν τα είχατε καταφέρει, και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας  χαλούσαν την ψυχολογία.

Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα προσωπικό στόχο, τον οποίο κυνηγούσατε καιρό. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα τους δοθεί η ευκαιρία να διευθετήσουν και να διαπραγματευτούν χρέη ή θέματα που άπτονται κληρονομικών ζητημάτων. Τέλος, είναι μια εξαιρετική μέρα για να απελευθερωθείτε από φοβίες και ανασφάλειες που σας κρατούσαν δέσμιους και δεν σας άφηναν να εξελιχθείτε και να χαρείτε την ζωή σας. Επηρεάζει τους γεννημένους το 4ο  πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 16η ,17η  και 18η  μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ –  Ευκαιρίες στον επαγγελματικό στίβο αλλά και στα προσωπικά σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το εξάγωνο του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου είναι μια εξαιρετική όψη για όσους επηρεάζει. Είναι η ιδανική μέρα, για να κλείσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια. Ευνοεί ιδιαίτερα τα ταξίδια και τις μετακινήσεις στο εξωτερικό. Είναι μια υπέροχη όψη, που βοηθάει όσους επηρεάζει, να λύσουν προβλήματα που τους απασχολούν και να βελτιώσουν την ζωή τους.

Νιώθετε ευδιάθετοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα. Πολλοί από εσάς, θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν μια επαγγελματική συμφωνία την οποία κυνηγούσαν καιρό. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να βελτιώσουν το επαγγελματικό τους υπόβαθρο και  αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην καριέρα τους, στην κοινωνική τους θέση, καθώς και στο εισόδημα τους.

Τέλος, είναι εξαιρετική μέρα για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, και να την περάσετε στο επόμενο στάδιο. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε χρόνο με τον σύντροφο, τα παιδιά και τους φίλους σας. Επηρεάζει τους  γεννημένους το τέλος του 4ου  πενθημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 18η, 19η, και 20η μοίρα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ – Κοινωνικοποίηση, Φλερτ και Ανοιξιάτικη διάθεση. 

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Κυριακή. Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος από το ζώδιο των Ιχθύων, μια όχι και τόσο καλή θέση, μεταπηδά στο ζώδιο του Κριού. Είναι σαφώς μια καλύτερη θέση για τον Ερμή, καθώς παύει να ονειροπολεί, και να έχει αδυναμία συγκέντρωσης από την μία, από την άλλη όμως, θέλει ιδιαίτερη διαχείριση γιατί βιάζεται υπερβολικά, με αποτέλεσμα να ξεχνάει και να παραλείπει πράγματα και καταστάσεις.

Η θέση αυτή του Ερμή, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Νιώθετε έτοιμοι να φλερτάρετε, να βγείτε έξω να γνωρίσετε κόσμο και να κοινωνικοποιηθείτε. Η άνοιξη μπαίνει για τα καλά για εσάς αυτή την εβδομάδα, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού. Έχετε πολύ ανεβασμένη διάθεση, ενώ οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού τα οποία είχαν κολλήσει τώρα προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Θέλει προσοχή, μέσα στον ενθουσιασμό σας , να μην γίνεται ιδιαίτερα παρορμητικοί. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0 ,1η και 2η μοίρα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Κυριακή. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι ιδιαίτερα βοηθητική για εσάς. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, είναι πολύ σημαντική και  βοηθητική για νέα ξεκινήματα, δίνοντας την απίστευτη δυναμική της, για ανανέωση και νέες προοπτικές, μέσα πάντα από εντάσεις απαιτώντας δομημένη και σωστή προσπάθεια. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε τα όνειρα σας.

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να επεκτείνουν την επιχείρηση τους εντός ή εκτός της Ελλάδας. Τέλος, η αυτοπεποίθηση σας είναι ανεβασμένη, και οι ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημα σας είναι πολλές. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε σχέδια για το μέλλον, ένα σοβαρό πλάνο για να ξέρετε πώς θα κινηθείτε για να πετύχετε αυτά τα σχέδια, καθώς και για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η σημερινή ημέρα ευνοεί και θέματα σπουδώνΕπηρεάζει κυρίως τους  γεννημένους τέλος 3ου, αρχές 4ου  πενθήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

ΛΕΩΝ – Ευκαιρία για επαγγελματικές συνεργασίες.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Το εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο του Υδροχόου, με τον Βόρειο Δεσμό, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, είναι μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική για εσάς. Δίνει την ευκαιρία για σημαντική επιτυχία και νέα ξεκινήματα ,σε όσους επηρεάζει.

Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε στόχους , που εδώ και καιρό παλεύατε αλλά δεν τα είχατε καταφέρει, και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας  χαλούσαν την ψυχολογία. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία, η οποία μπορεί να έχει σχέση με το εξωτερικό και η οποία σίγουρα θα διευρύνει τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες και θα σας χαρίσει επιτυχία.

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα πετύχουν όνειρα και στόχους σε θέματα που αφορούν το σπίτι, αλλά και την πατρική τους περιουσία. Τέλος, είναι μια μέρα που υπόσχεται ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο και τους συνεργάτες, ενώ θέματα και δυσκολίες καταφέρουν να επιλυθούν με ευκολία , και επιτέλους να προχωρήσετε μπροστά. Επηρεάζει τους γεννημένους το 4ο  πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 16η ,17η  και 18η  μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ευκαιρίες σε θέματα της καθημερινότητας και εργασιακά ζητήματα.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το εξάγωνο του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου είναι μια εξαιρετική όψη για όσους επηρεάζει. Είναι η ιδανική μέρα, για να κλείσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια. Ευνοεί ιδιαίτερα τα ταξίδια και τις μετακινήσεις στο εξωτερικό. Είναι μια υπέροχη όψη, που βοηθάει όσους επηρεάζει, να λύσουν προβλήματα που τους απασχολούν και να βελτιώσουν την ζωή τους. Νιώθετε ευδιάθετοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα. Πολλοί από εσάς, θα καταφέρετε να κλείσετε μια επαγγελματική συνεργασία η οποία θα βελτιώσει σημαντικά των τομέα των εργασιακών σας, αλλά θα αναβαθμίσει και την καθημερινότητα σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μέσα από μια επαγγελματική συνεργασία θα καταφέρουν να πετύχουν προσωπικούς στόχους και όνειρα που κυνηγούσαν εδώ και καιρό. Τέλος, η κοινωνική σας εικόνα βελτιώνεταιενώ για τους παντρεμένους, βρίσκονται λύσεις και φτιάχνει σημαντικά η επικοινωνία μέσα στη σχέση. Επηρεάζει τους  γεννημένους το τέλος του 4ου  πενθημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 18η, 19η, και 20η μοίρα. 

ΖΥΓΟΣ – Ευκαιρίες στον τομέα των ερωτικών και των σχέσεων σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Το εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο του Υδροχόου, με τον Βόρειο Δεσμό, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, είναι μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική για εσάς. Δίνει την ευκαιρία για σημαντική επιτυχία και νέα ξεκινήματα, σε όσους επηρεάζει.

Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε στόχους, που εδώ και καιρό παλεύατε αλλά δεν τα είχατε καταφέρει, και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας  χαλούσαν την ψυχολογία. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα οδηγήσει σε ερωτική σχέση. Η λίμπιντό σας είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, νιώθετε ευδιάθετοι, με άκρως ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας, τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Τέλος, πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία μέσα από δημιουργικούς τρόπους να βελτιώσετε το εισόδημα σας, καθώς και την ψυχολογία σας. Επηρεάζει τους γεννημένους το 4ο  πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 16η ,17η  και 18η  μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ευκαιρίες για διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το εξάγωνο του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου είναι μια εξαιρετική όψη για όσους επηρεάζει. Είναι η ιδανική μέρα, για να κλείσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια.

Ευνοεί ιδιαίτερα τα ταξίδια και τις μετακινήσεις στο εξωτερικό. Είναι μια υπέροχη όψη, που βοηθάει όσους επηρεάζει, να λύσουν προβλήματα που τους απασχολούν και να βελτιώσουν την ζωή τους. Νιώθετε ευδιάθετοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα. Πολλοί από εσάς, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση , η οποία μπορεί να οδηγήσει στην συντροφικότητα, αλλά μπορεί να οδηγήσει και σε μια αμιγώς σεξουαλική σχέση. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα βρουν έξυπνους και δημιουργικούς τρόπους για να διευθετήσουν χρέη και να διαχειριστούν τα έξοδα τους.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένεια σας. Τέλος, είναι μια εξαιρετική μέρα για να σκεφτείτε και να θέσετε στόχους, τους οποίους μετέπειτα θα κυνηγήσετε με επιτυχία. Επηρεάζει τους  γεννημένους το τέλος του 4ου  πενθημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 18η, 19η, και 20η μοίρα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ – Ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες και δημιουργία σχέσης.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Κυριακή. Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος από το ζώδιο των Ιχθύων, μια όχι και τόσο καλή θέση, μεταπηδά στο ζώδιο του Κριού. Είναι σαφώς μια καλύτερη θέση για τον Ερμή, καθώς παύει να ονειροπολεί και να έχει αδυναμία συγκέντρωσης από την μία, από την άλλη όμως, θέλει ιδιαίτερη διαχείριση γιατί βιάζεται υπερβολικά, με αποτέλεσμα να ξεχνάει και να παραλείπει πράγματα και καταστάσεις.

Η θέση αυτή του Ερμή, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Νιώθετε έτοιμοι να φλερτάρετε, να βγείτε έξω να γνωρίσετε κόσμο και να κοινωνικοποιηθείτε. Η άνοιξη μπαίνει για τα καλά για εσάς αυτή την εβδομάδα, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού. Έχετε πολύ ανεβασμένη διάθεση  και ιδιαίτερη όρεξη για φλερτ και γνωριμίες. Ξεκινά μια άκρως δημιουργική περίοδος για εσάς και στον τομέα των επαγγελματικών σας αλλά και στον τομέα των ερωτικών σας.

Πολλοί από εσάς θα καταφέρουν να κάνουν μια ερωτική γνωριμία ή πολλές, η οποία θα οδηγήσει σε ερωτική σχέση. Ενώ και στον τομέα των επαγγελματικών συνεργασιών τα πηγαίνετε εξαιρετικά. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε χρόνο έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να διασκεδάσετε. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0 ,1η και 2η μοίρα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ευκαιρίες για να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας. 

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Κυριακή. Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος από το ζώδιο των Ιχθύων, μια όχι και τόσο καλή θέση, μεταπηδά στο ζώδιο του Κριού. Είναι σαφώς μια καλύτερη θέση για τον Ερμή, καθώς παύει να ονειροπολεί και να έχει αδυναμία συγκέντρωσης από την μία, από την άλλη όμως, θέλει ιδιαίτερη διαχείριση γιατί βιάζεται υπερβολικά, με αποτέλεσμα να ξεχνάει και να παραλείπει πράγματα και καταστάσεις.

Η θέση αυτή του Ερμή, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Νιώθετε έτοιμοι να κυνηγήσετε, να διαπραγματευτείτε και να ξεμπλοκάρετε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας, την ακίνητη περιουσία σας, καθώς και οικογενειακά θέματα που εκκρεμούν. Πολλοί από εσάς θα νιώσουν πιο ενεργοί στην καθημερινότητα τους, θα πάρουν πρωτοβουλίες και θα σκεφτούν λύσεις για να βελτιώσουν εργασιακά ζητήματα που τους απασχολούν, έτσι και η καθημερινότητα θα γίνει πιο ευχάριστη.

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα διοργανώσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο θα τους ανανεώσει και θα τους αναζωογονήσει. Τέλος, εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να βάλετε καινούργιους στόχους και σχέδια, τώρα που είστε πιο ευδιάθετοι. Η ζωή είναι εκεί έξω και εσείς έτοιμοι να την κυνηγήσετε. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ευκαιρία για επίλυση θεμάτων που σας απασχολούν.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Το εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο σας, με τον Βόρειο Δεσμό, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, είναι μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική για εσάς. Δίνει την ευκαιρία για σημαντική επιτυχία και νέα ξεκινήματα, σε όσους επηρεάζει. Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε στόχους, που εδώ και καιρό παλεύατε αλλά δεν τα είχατε καταφέρει, και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας  χαλούσαν την ψυχολογία.

Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι, μια απόδραση σε κοντινό προορισμό, η οποία θα σας ανανεώσει και θα σας αναζωογονήσει. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να επιτύχουν ένα επαγγελματικό στόχο τον οποίο κυνηγούσαν καιρό. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να έρθετε πιο κοντά με τους οικείους σας, καθώς και τα αδέρφια σας και να λύσετε τυχόν ζητήματα που σας απασχολούν.

Νιώθετε καλά μέσα σας, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά και το βασικό ζητούμενο της ημέρας, αλλά και της περιόδου που ο Άρης διελαύνει στο ζώδιο σας, είναι να περάσετε σε δράση, μετά από αρκετά χρόνια με δυσκολίες, τώρα νιώθετε έτοιμοι να βγείτε έξω και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Επηρεάζει τους γεννημένους το 4ο  πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 16η ,17η  και 18η  μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ – Ευκαιρία για νέα ερωτική σχέση και προσωπική εξέλιξη.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Κυριακή. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σας, είναι ιδιαίτερα βοηθητική για εσάς. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, είναι πολύ σημαντική και  βοηθητική για νέα ξεκινήματα, δίνοντας την απίστευτη δυναμική της, για ανανέωση και νέες προοπτικές, μέσα πάντα από εντάσεις απαιτώντας δομημένη και σωστή προσπάθεια.

Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε τα όνειρα σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα κάνουν μια γνωριμία, η οποία μετέπειτα θα οδηγήσει σε ερωτική σχέση. Αρκετοί είναι και εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα στον τομέα τον εργασιακών τους, είτε παίρνοντας αποφάσεις να αλλάξουν δουλειά, είτε ξεκινώντας να εργαζόνται, για παράδειγμα στον τομέα του τουρισμού, τώρα που ξεκινάει η σεζόν νωρίτερα, στις τουριστικές περιοχές της χώρας μας.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να βάλετε στόχους, σκεφτείτε, οραματιστείτε και γιατί όχι, γράψτε ένα χαρτί στόχους προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς. Είναι μια εξαιρετική περίοδος, για τις επόμενες 28 μέρες, για να βρείτε τρόπους να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει, τόσο στον εαυτό σας, όσο και στην καθημερινότητα σας. Επηρεάζει κυρίως τους  γεννημένους τέλος 3ου, αρχές 4ου  πενθήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις.   Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης.

Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Διαβάστε το ζώδιο σας , αλλά και τον ωροσκόπο σας, καθώς και το ζώδιο της Σελήνης σας αν είστε γυναίκα. Επίσης δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο ζώδιο του Ήλιου, αν ο χάρτης είναι ημερήσιος ή στο ζώδιο της Σελήνης, όταν ο χάρτης είναι νυχτερινός.