Ποια είναι τα 4 πιο ενθουσιώδη ζώδια

10 Δεκεμβρίου 2018 13:14

Γιορτές και κάποιοι μονίμως έχουν έναν Σκρουτζ… ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους. Πίστεψέ με, δεν θες να κάνεις παρέα μαζί τους. Ειδικά αυτές τις μέρες που πλημμρίζουμε όλοι μ’ αισιοδοξία. Επίλεξε  έναν από τους παρακάτω αστερισμούς για να μη… φας τα μούτρα σου! 

Κριός

Έχει κι ο Κριός τα πάνω και τα κάτω του, έχει όμως κι αυτή τη θετική προσέγγιση που σπάνια τον εγκαταλείπει. Σου φτιάχνει τη διάθεση γιατί μπορεί να ενθουσιαστεί με το πιο απλό, το πιο ανούσιο πραγματάκι. Από το πόσο παγωμένη είναι αυτή η μπίρα που πίνει, μέχρι το χρώμα του ουρανού. Δεν επιτρέπουν εύκολα στον εαυτό τους να επηρεαστούν από αρνητικούς ανθρώπους, ο μόνος που μπορεί να τους ρίξει είναι ο ίδιος τους ο εαυτός. Είναι μεταδοτική η χαρά του και στον έρωτα, όπως κι αν εξελιχθεί μαζί του, στο τέλος θα ‘χεις μια καλή ανάμνηση.

Δίδυμος

Η φυσική θέση του Δίδυμου είναι η ενθάρρυνση του άλλου, κι αυτό είναι το κίνητρο που τον οδηγεί σ’ αυτή την ενθουσιώδη στάση για τη ζωή. Δεν τα παρατάει καθόλου εύκολα, χαμογελάει, κι ας πάνε όλα στραβά, ζει το δράμα πολύ συγκρατημένα. Εντάξει, μπορεί να νευριάσει οικτρά αν «σκάσει» το συννεφάκι, αλλά τουλάχιστον στην αρχή θα ‘χει περάσει πολύ ωραία. Ένα από τα χαρίσματά του, να βλέπει τη δυνατότητα του άλλου και να τον κάνει να αισθάνεται δυνατός και άξιος.

Λέων

Θες ν’ ακούσεις μια ιστορία με τον πιο ενθουσιώδη τρόπο; άφησε έναν Λέοντα να σου την αφηγηθεί. Δεν πηγάζει μόνο από την αισιοδοξία τους, όσο από την αυτοπεποίθηση που αισθάνονται για τη θέση τους στον κόσμο και τη στάση τους απέναντι στη ζωή. Δεν έχουν ν’ αποδείξουν τίποτα, ούτε και ν’ απολογηθούν σε κανέναν αν τελικά κάνουν λάθος και δεν αξίζει τόση χαρά για κάτι. Θα γελάσουν και με το στραπάτσο.

Ζυγός

Όλα καλά όλα ανθηρά και για τον Ζυγό που τα προσεγγίζει όλα με καλή πίστη. Αυτά συμβαίνουν αν έχεις ταλέντο στο να εντοπίζεις σαν το λαγωνικό, αναφέρει, ορθώς, το ladylike.gr, τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Οι Ζυγοί είναι η χαρά της ζωής, κι αυτός ο πηγαίος ενθουσιασμός λειτουργεί όμορφα για όσους τον έχουν κοντά τους. Και το κακό να συμβεί, αυτοί θα ψάξουν να βρουν κάτι καλό για να πιαστούν. Αυτή είναι η άμυνά τους.